Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023, 11:10

Ανακοίνωση του ΠΑΣ Πρέβεζα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Τηλυκράτη

Όπως σας είχαμε αναφέρει την Κυριακή για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και στον αγώνα μεταξύ ΠΑΣ Πρέβεζα – Τηλυκράτη, ο διαιτητής της συνάντησης έκλεισε τα μάτια σε καθαρό επιθετικό φάουλ, αφήνοντας την φάση να εξελιχθεί σε γκολ για του φιλοξενούμενους. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Σήμερα έρχεται στην δημοσιότητα έγγραφη διαμαρτυρία του ΠΑΣ Πρέβεζα σχετικά με τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της Κυριακής.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Το Δ.Σ., οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Πρέβεζα διαμαρτύρονται για την διαιτησία των Πάνου Ι. (διαιτητής), Πάνου Σ. (Α’ βοηθός) και Γκέλη Θ. (Β’ Βοηθός) της ΕΠΣ Ηπείρου, στον αγώνα της Κυριακής με τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Ειδικά διαμαρτυρόμαστε για την φάση του 0-1, που το γκολ αυτό ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς. Στις φωτογραφίες και το βίντεο του αγώνα, φαίνεται καθαρά ότι παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας, κάνει αντιαθλητικό φάουλ (αγκωνιά) στον παίκτη του ΠΑΣ Πρέβεζα που τον μαρκάρει.

Επειδή φέτος έχουμε πολλές άσχημες διαιτησίες εις βάρος μας, μην νομίζετε ότι η σιωπή μας είναι αδυναμία. Η διαιτησία της Κυριακής ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι! Όποιος αδικήσει ξανά τον ΠΑΣ Πρέβεζα θα μας βρει απέναντί του. Η υπομονή έχει και όρια!

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα έχει ιστορία και θα πρέπει όλοι να την σέβονται!

Το Δ.Σ.

Δείτε την επίμαχη φάση εδώ:

Προηγούμενο Άρθρο

Rapid test θα διενεργηθούν αύριο Τετάρτη 12 Μαΐου έξω από το Δημαρχείο Φιλιππιάδας

Επόμενο Άρθρο

Κώστας Μπάρκας: Να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία του Ψηφιακού Μουσείου Αχέροντα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...