Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024, 12:16

”Ανάπτυξη Τώρα”: Μόνο Περηφάνια για τους ανθρώπους μας που στελεχώνουν τη διοίκηση του νοσοκομείου

Άξια στελέχη της τοπικής κοινωνίας τα οποία κόσμησαν  το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης  Πρέβεζας «Ανάπτυξη Τώρα» στελεχώνουν πλέον  τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Πρόσωπα που έχουν κριθεί και έχουν πετύχει στους τομείς ενασχόλησης και δράσης τους, αναλαμβάνουν το βαρύ φορτίο να στηρίξουν μαζί με αυτούς (να τους συγχαρούμε για την μέχρι τώρα προσπάθειά τους) που ασχολούνται με την υγεία στο νομό μας.

Σε μια εποχή που το «μάθημα» του Κορονοϊού  αποδεικνύει  ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας απαιτεί γενναία και αποτελεσματική επένδυση για τη στήριξη του συνόλου των πολιτών, η «Ανάπτυξη Τώρα» μόνο περηφάνια νιώθει που ορισμένα από τα ικανά και άξια στελέχη της αναλαμβάνουν αυτό τον νευραλγικό  ρόλο.

Γνωρίζοντας  άριστα τις ικανότητές τους, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα καταβάλλουν τις προσπάθειες που θα απαιτηθούν στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται στην υγεία και θα πετύχουν!

Οι πολίτες του νομού Πρέβεζας, μπορούν να νιώθουν ασφαλέστατα ότι στη διοίκηση του νοσοκομείου Πρέβεζας υπάρχουν πλέον οι φυσικοί τους εκπρόσωποι.  Οι άνθρωποι που όποτε οι πολίτες τους χρειάστηκαν και θα τους χρειαστούν, θα είναι πάντα δίπλα τους, κοντά τους.

Δεν είναι ιδεολογία η στήριξη της κοινωνίας και του πολίτη, για την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Πρέβεζας «Ανάπτυξη Τώρα»  είναι  η πράξη του αυτονόητου με ανιδιοτέλεια και μοναδική  αφετηρία την αγάπη για τον τόπο και τους συμπολίτες μας.

Η κοινωνική δράση  της παράταξής μας,  δε σταματάει ποτέ και όσο η κοινωνία θα δέχεται στήριξη και βοήθεια τόσο τα χαμόγελα και η ικανοποίηση θα πληθαίνουν στην «Ανάπτυξη Τώρα».

Δεν είμαστε τίποτα περισσότερο και τίποτα  το λιγότερο, από ένα  κομμάτι της κοινωνίας που ζει και δυναμώνει με την αλληλεγγύη και τη στήριξη στον συνάνθρωπο. Από τον Δημότη για τον Δημότη, από τον Πολίτη, για τον πολίτη, από τον λαό για τον λαό.  Είναι στο DNA της παράταξής μας που είναι DNA της ίδιας της κοινωνίας.

Καλή επιτυχία από όλους εμάς  Σταύρο, Σπύρο και Φωτεινή.

Για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο Άρθρο

Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων 8 σχολείων αντιδρούν με την αγορά ψηφιακού εξοπλισμού

Επόμενο Άρθρο

Ακόμα δυο νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα – 136 τα θύματα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Συνάντηση εργασίας μεταξύ του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Δημοτικής Ενότητας Πρέβεζας και του Προέδρου του Επιμελητηρίου

Συνάντηση εργασίας μεταξύ εκπροσώπων του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων […]