Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 6:43

Αθηνά Κωνσταντάκη:”Δεν είμαι πολιτικός, ούτε θα γίνω, είμαι όμως πολιτικό ον και θα συνεχίσω να προσφέρω στα κοινά της πόλης μου” (βίντεο)

Η πρώην αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αθηνά Κωνσταντάκη, η οποία στα δυόμιση χρόνια της θητείας, έδωσε κατά κοινή ομολογία τον καλύτερό της εαυτό στα πολιτιστικά της Πρέβεζας, με τις όποιες δυσκολίες, κυρίως λόγω της Πανδημίας.

Πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις με απόλυτη ασφάλεια και με όλα τα Πρωτόκολλα, και μάλιστα ετοιμάζοντας η ατζέντα των εκδηλώσεων για πρώτη φορά, πριν από οποιονδήποτε άλλο δήμο της Ηπείρου.

Η Αθηνά Κωνσταντάκη, μπήκε στον Δήμο και πραγματικά προσέφερε γνώσεις, πολιτισμό και ατελείωτες ώρες δουλειάς.

Ωστόσο όπως δήλωσε και η ίδια κατά τον σύντομο χρόνο που πήρε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, ορισμένα πράγματα και χειρισμοί που απέκλιναν από τις προσωπικές της αρχές την έκανα να πάρει την απόφαση στο να δηλώσει την ανεξαρτητοποίησή της από τον συνδυασμό ”Δήμος της Καρδιάς μας”.

Η Αθηνά Κωνσταντάκη επίσης ήταν πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και στο Δημοτικό Ραδιόφωνο.

Δεν είμαι πολιτικός, ούτε θα γίνω, είμαι όμως πολιτικό ον και θα συνεχίσω να προσφέρω στα κοινά της πόλης μου

 

Αξιότιμε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου

Αξιότιμα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

Με την παρούσα επιστολή δηλώνω επίσημα και ενώπιον όλων την αποχώρησή μου από την παράταξη «Δήμος της Καρδιάς μας» και κατά συνέπεια την ανεξαρτητοποίησή μου. Στην εν λόγω απόφαση με οδήγησαν χειρισμοί και αποφάσεις που απέκλιναν από τις προσωπικές μου αρχές, καθώς και από τις δεσμεύσεις όπως αρχικά αυτές διατυπώθηκαν, και ως εκ τούτου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω με τον τρόπο που επιθυμώ. Δεν είμαι πολιτικός, ούτε θα γίνω, είμαι όμως πολιτικό ον και θα συνεχίσω να προσφέρω στα κοινά της πόλης μου, με απώτερο στόχο το καλό και την προκοπή του τόπου στον οποίο ζω.

Με τιμή Αθηνά Κωνσταντάκη

Δημοτική Σύμβουλος

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Δημήτρης Καραμανίδης: ”Δεν θα δεχόμουν να παζαρέψω με ανταλλάγματα τις αρχές τις θέσεις και τις αξίες μου (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Βαγγέλης Ροπόκης:’Δεν έχω μάθει να κάνω κολοτούμπες στον αέρα… τέρμα η συνεργασία μας” (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...