Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 12:31

”Έφυγε” από την ζωή ο Ελευθέριος Αντύπας – Συγκινούν τα μηνύματα των παιδιών του

Έφυγε στα 85 του χρόνια ο γνωστός Πρεβεζάνος επαγγελματίας Ελευθέριος Αντύπας, ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

Ο Ελευθέριος Αντύπας ασχολήθηκε επί σειρά ετών με επιχειρήσεις ειδών υγιεινής και πλακιδίων, φέρνοντας στην Πρέβεζα τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως, κάνοντας την διαφορά.

Ο Ελευθέριος Αντύπας ήταν Αγωνιστής μεγάλος και αυτοδημιούργητος επαγγελματίας, ενώ πάντα βοηθούσε όποιον χρειάζονταν βοήθεια χωρίς να το λέει σε κανέναν.

Ο Ελευθέριος Αντύπας πατέρας τριών παιδιών (Τζένη, Γιάννη, Μάϊρα), βοήθησε τα παιδιά του, ενώ τα έβαλε στον ίδιο επαγγελματικό χώρο συνεχίζοντας και τα ίδια στα χνάρια του πατέρα τους.

Ευτύχησε να τα δει να δημιουργούν όμορφες οικογένειες με παιδιά, λέγοντας σε όλους το πόσο ευτυχισμένος ήταν, αυτός άλλωστε ήταν και ο σκοπός του, να δει τα παιδιά του χαρούμενα και ευτυχισμένα.

Συγκινούν τα μηνύματα των παιδιών του ”Έφυγες σαν Ήρωας”

Γιάννης Αντύπας: ”Διάλεξες μέρα να φύγεις σαν ήρωας. Έκανες πολλά δούλεψες κουράστηκες πολύ για να μην μας λείψει τίποτα. Έμαθα πολλά από εσένα. Σε ένα μήνα θα έδινα το όνομα σου στο εγγονάκι σου Λευτέρης Αντύπας! Καλό ταξίδι πατέρα μου Σ’ αγαπώ πολύ”.

Μάϊρα Αντυπα : ”Ξέρεις τι δεν πρόλαβα να σου πω;πως ήμουν η μεγαλύτερη σου θαυμάστρια !Μακάρι να σου μοιάσω έστω και λίγο..στην μεγάλη καρδιά που είχες ρε πατέρα..στην εργατικότητα σου..στη ντομπροσυνη σου..στο να μοιράζεις απλόχερα σε όποιον είχε ανάγκη..μας έφτιαξες όλους και μετά έφυγες..τι ωραία τραγουδούσαμε μαζί …χίλια κομμάτια με έκανες ρε μπαμπά..ηρωική μέρα διάλεξες…ήρωα μου αντίο”.

Η κηδεία του Ελευθέριου Αντύπα θα γίνει στις 26 Μαρτίου 2022 στις 14.30 στον Ι.Ν. Παναγίας των Ξένων Πρέβεζας.

Το onprevezanews.gr εκφράζει την θλίψη για τον θάνατο του Ελευθέριου Αντύπα. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Η Δ.Ε Λούρου τίμησε την 25η Μαρτίου με παρέλαση και κατάθεση στεφάνων

Επόμενο Άρθρο

Η ”Θυσία” για την Πρέβεζα συνεχίζει το μαγικό της ταξίδι – Η ταινία των Μπάμπη Τσόκα – Απόστολου Τάσση (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...