Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024, 0:30

Άσκηση ετοιμότητας από την Π.Υ. Πρέβεζας αύριο Πέμπτη 16 Νοεμβρίου στο Γ.Ν. Πρέβεζας

Στα πλαίσια της διαρκούς εκπαίδευσης των Υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας, θα πραγματοποιηθεί «ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ» με τη συμμετοχή και άλλων Υπηρεσιών, στις 16-11-2023 ημέρα Πέμπτη και περί Ω/10:00΄ στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας

Το σενάριο της άσκησης προβλέπει την εκδήλωση πυρκαγιάς στο χώρο του φαρμακείου του νοσοκομείου το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες για άτομο που λόγω κατάκλισης από τους καπνούς στον πρώτο όροφο και συγκεκριμένα στη Μ.Α.Φ. είναι εγκλωβισμένο.

Η Υπηρεσία μας κατόπιν ειδοποίησης για την εκδήλωση της πυρκαγιάς σημαίνει συναγερμό, ενώ ταυτόχρονα ενημερώνει το Λιμεναρχείο Πρέβεζας, το ΕΚΑΒ, τη ΛΕΚ Πρέβεζας και τον ΔΕΔΔΗΕ Πρέβεζας.

Η πυροσβεστική έξοδος που αναχωρεί για τον τόπο του συμβάντος αποτελείται από τρία (3) πυροσβεστικά οχήματα και εννέα (9) άτομα.

Η πυροσβεστική έξοδος μετά από συντονισμένες ενέργειες, υπό τις οδηγίες του επικεφαλής, προβαίνει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς ενώ ταυτόχρονα εντοπίζεται το άτομο το οποίο και διασώζεται.

Στη συνέχεια μετά την επιστροφή όλων των πυροσβεστικών δυνάμεων στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας ακολουθεί απολογισμός, παρατηρήσεις, κριτική και προτάσεις για την όλη διεξαγωγή της άσκησης ετοιμότητας

 

  Πρέβεζα 15 Νοεμβρίου 2023

Ο Διοικητής Π.Υ. Πρέβεζας

 

Γεώργιος Η. Γκούμας

Αντιπύραρχος Γ.Κ.

Προηγούμενο Άρθρο

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε «Χριστουγεννιάτικη έκθεση τοπικών Προϊόντων»

Επόμενο Άρθρο

Ο Μιχάλης Τσεντσερής θα συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ice Swimming της Ρουμανίας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...