Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 14:09

Άνοιξε τις πύλες της η Λαϊκή Αγορά της Πρέβεζας – Ευχαριστημένοι οι παραγωγοί και οι καταναλωτές

Άνοιξε τις πύλες της η Λαϊκή Αγορά του Δήμου Πρέβεζας το πρωΐ του Σαββάτου πίσω από το Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας με τους παραγωγούς, αλλά και τους καταναλωτές να δηλώνουν ευχαριστημένοι.

Πάρα πολλοί περίμεναν το άνοιγμα της Λαϊκής Αγοράς, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα ψώνια τους σε οπωροκηπευτικά, φρούτα, μέλι και άλλα προϊόντα, σε εξαιρετικές τιμές.

”Ήταν μία προεκλογική δέσμευσή μας το άνοιγμα της Λαϊκής Αγοράς” είπε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο οποίος ευχαρίστησε τον αντιδήμαρχο Πρέβεζας Γρηγόρη Κουμπή, αλλά και όλους τους υπαλλήλους του Δήμου που πίστεψαν σε αυτό και έτρεξαν προκειμένου η Λαϊκή Αγορά, να λάβει όλες τις απαραίτητες άδειες λειτουργάς της. Οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να βρούνε τα προϊόντα της αρεσκείας τους, μέσα από μία μεγάλη επιλογή και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές, καλύτερες από αυτές που υπάρχουν σε σούπερ μάρκετ.

Πρόκειται για 22 παραγωγούς από την Πρέβεζα και όχι μόνο οι οποίοι έχοντας τις απαραίτητες άδειες και τηρώντας όλα τα μέτρα υποδέχθηκαν το καταναλωτικό κοινό με χαμόγελο, δηλώντας ευχαριστημένοι από την προσέλευση του κόσμου.

Η Λαϊκή Αγορά θα λειτουργεί κάθε Σάββατο από τις 07.00 έως τις 15.00 πίσω από το Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ”Αθανασία Τσουμελέκα”.

Δείτε το βίντεο:

 

Προηγούμενο Άρθρο

Άρθρο: Ο φόβος του στιγματισμού… αυξάνει τα κρούσματα

Επόμενο Άρθρο

Ήττα σοκ για τον ΠΑΣ Πρέβεζα – Προβληματισμός στην ομάδα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...