Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 9:40

Ήττα σοκ για τον ΠΑΣ Πρέβεζα – Προβληματισμός στην ομάδα

Για ακόμη μια αγωνιστική η ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης, αφού η ήττα από τον ΑΕΤΟ εκτός έδρας με 2-0, πλέον κάνει τα όνειρα των κιτρινόμαυρων πολύ δύσκολα.

Η ομάδα της Αγιάς κατάφερε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο σκορ με την κεφαλιά του Νίκου Ντόκου στο 4ο λεπτό.

Από εκεί και πέρα και μέχρι το ημίχρονο, οι παίκτες του ΠΑΣ έκαναν φιλότιμες προσπάθειες να ισοφαρίσουν, χωρίς ωστόσο να έχουν κάποιο αποτέλεσμα με το 1-0 υπέρ του ΑΕΤΟΥ να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη φαίνεται ότι ο ΠΑΣ Πρέβεζα ήθελε να ισοφαρίσει πολύ νωρίς στο παιχνίδι, ωστόσο στο 52ο λεπτό είδε να παραβιάζεται για δεύτερη φορά η εστία του και πάλι από κεφαλιά του Ντόκου στο 52ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι έκλεισαν όλους τους διαδρόμους στους παίκτες του ΠΑΣ με αποτέλεσμα, ακόμα και με τις αλλαγές που έκανε ο Άγγελος Μπέκας η ομάδα της Πρέβεζας να μην μπορέσει να κάνει κάτι καλύτερο.

Μετά το τέλος του αγώνα προβληματισμός επικρατούσε σε μέλη της διοίκησης που πήγαν στην Αγιά για να δούνε τον αγώνα, φανερά δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Χουλιάρας με βοηθούς του κ.κ. Φραγκούλη και Αναγνωστάκη.

ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΑΣ (Γιώργος Μουστάκας): Παπαοικονόμου, Κασυφαρίδης, Τζίμας, Μπουτσάϊ, Γκόγκα (55ο Βέκιος), Πάντος (83ο Παππάς Ευαγ.), Ζήσης (83ο Παππάς Θ.), Λάμπρου (86ο Βαρτζιώτης), Ντόκος (86ο Τζίμας Θ.), Φίλιος, Γκόγκος.

ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Κώτσης, Τσάτσος, Τριάντος (52ο Σκαμνέλος), Καραγεώργος, Κώστας, Βασιλείου (75ο Μερτζάνι), Johansen (68ο Πόποτας), Eric, Σιδέρης, Καβαλάρης, Μπαρλαγιάννης.

Προηγούμενο Άρθρο

Άνοιξε τις πύλες της η Λαϊκή Αγορά της Πρέβεζας – Ευχαριστημένοι οι παραγωγοί και οι καταναλωτές

Επόμενο Άρθρο

Επαφές του Δήμου Πάργας στην 37η Philoxenia-Xenia

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...