Πέμπτη 26 Μαρτίου 2026 - 8:54

Άγχος και διατροφή δύο προβλήματα στις Πανελλαδικές εξετάσεις (video radio)

Η πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Πρέβεζας-Κεφαλληνίας-Λευκάδας-Ζακύνθου Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γιάννη Βασιλειάδη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο Ράδιο Πρέβεζα 93, το απόγευμα της Τρίτης.

Η κ. Γεωργοκίτσου μίλησε για την ενδιαφέρουσα εκδήλωση του Συλλόγου Φροντιστών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 19.30, με θέμα το άγχος και την διατροφή πριν από τις Πανελλαδικες εξετάσεις!

Ομιλητές στην εκδήλωση ο ψυχολόγος Μιχάλης Τσεντσερής και η Κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος Μαγλαληνή Μπόχτη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής:

Προηγούμενο Άρθρο

Αύξηση θέσεων στο Ειδικό Σχολείο και νέες ειδικότητες στα ΕΠΑΛ Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Τεράστια επιτυχία: Για δεύτερη χρονιά στο τελικό της Μαθηματικής Ολυμπιάδας μαθητής του Activum Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Δράση του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Πρέβεζας για την 25η Νοεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας Κατά των Γυναικών

Η βία κατά των γυναικών συνιστά παραβίαση θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων. […]