Τεράστια επιτυχία: Για δεύτερη χρονιά στο τελικό της Μαθηματικής Ολυμπιάδας μαθητής του Activum Πρέβεζας

Ημερομηνία:

spot_img

Για ακόμη μία χρονιά ο εκπαιδευτικός όμιλος Activum Πρέβεζας, συμμετείχε στην Ολυμπιάδα μαθηματικών με δύο μαθητές της δευτέρας λυκείου, με τον έναν εκ των δύο να λαμβάνει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Ο λόγος για τον 16χρονο Γιώργο Νάνο, ο οποίος συμμετέχει για δεύτερη χρονιά σε αυτό τον θεσμό και μάλιστα και τις δύο χρονιές να μπαίνει στον τελικό, ανάμεσα σε δεκάδες μαθητές από μαθητές από ολόκληρο τον κόσμο.

Ο 16χρονος μαθητής το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και έχοντας προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά, μετά από αρκετές ώρες σκληρής μάχης, κατάφερε να πανηγυρίσει την είσοδό του στον τελικό που θα γίνει στις 10 Δεκεμβρίου.

Οι αγώνες γίνονται διαδικτυακά στα αγγλικά, με τον Γιώργο να είναι ήδη κάτοχος πτυχίου Proficiency και με μεγάλη αγάπη για τα μαθηματικά.

Η διευθύνουσα σπουδών του Activum Πρέβεζας κα Δέσποινα Παπαγεωργίου και ο σύζυγος της Στέφανος Νέσερης, ‘’κρύβονται’’ πίσω από τις επιτυχίες των μαθητών που λαμβάνουν μέρος σε παρόμοιες Ολυμπιάδες και μάλιστα με τεράστια επιτυχία.

Η προετοιμασία των μαθητών είναι επίπονη και σε αυτό συμβάλουν ουσιαστικά και οι καθηγητές του Activum Πρέβεζας και στην προκειμένη περίπτωση η μαθηματικός Έφη Τζίμα.

Οι επιτυχίες των μαθητών είναι η καλύτερη ανταμοιβή για τους κόπους τους, που έρχονται με θυσίες και στερήσεις, αφού για αυτά η μάθηση έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

 

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πλημμύρισε από κόσμο η Πρέβεζα – Η Γιορτή της Σαρδέλας έγινε ξανά μια μεγάλη γιορτή! (video)

Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν το πάρκινγκ της πλατείας Ανδρούτσου –...

Η Πρέβεζα ξεφάντωσε! Θάλασσα, φώτα, μουσική και κόσμος έγιναν ένα (video)

Βαρκαρόλα και Λευκή Νύχτα πλημμύρισαν την πόλη – Απόψε...

3rd Digital Beach Summit: Ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα του 3rd Digital Beach Summit στην Πρέβεζα – Το ραντεβού ανανεώθηκε για το 2027

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα που ανέδειξε τις μεγάλες προκλήσεις...

Δήμαρχος Πρέβεζας στο 3rd Digital Beach Summit 2026: «Η Πρέβεζα διεκδικεί να είναι μέρος της μεγάλης αλλαγής»

Τον ρόλο της Πρέβεζας ως ενός σύγχρονου, εξωστρεφούς και...