Τούρτα έκπληξη για αθλήτρια της Νικόπολης που είχε τα γενέθλιά της

Ημερομηνία:

spot_img

Η ομάδα νεανίδων της Νικόπολης για πρώτη φορά συμμετέχει σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά μπάσκετ ακαδημιών, όπως αυτό που γίνεται στην Πάτρα από 27 έως και 30 Δεκεμβρίου το Promitheas Park Τournaments.

Οι προπονητές της Νικόπολης, Κώστας Αντύπας και Λίνα Σταμάτη οδηγούν τις νεάνιδες με μεγάλη επιτυχία στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια, με τον κόουτς Αντύπα να δηλώνει στο onprevezanews.gr: ”Ήταν μεγάλη τιμή για τον σύλλογο η πρόσκληση για συμμετοχή μας στο τουρνουά. Μαζεύουμε εμπειρίες που σίγουρα θα μας βοηθήσουν για τη συνέχεια, αφού στο τουρνουά συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας”.

Η Νικόπολη στον πρώτο αγώνα μπορεί να γνώρισε την ήττα από τον ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 με 54-43, ωστόσο δεν υπήρξε στεναχώρια από πλευράς τον κοριτσιών, αφού γνώριζαν τις μεγάλες δυσκολίες του τουρνουά.

Μετά το τέλος του αγώνα η ομάδα πήγε για φαγητό εκεί όπου την αθλήτρια του συλλόγου Στεφανία Μικρούλη την περίμενε μία έκπληξη. Μία τούρτα δώρο από τις συναθλήτριές της για τα γενέθλιά της μιας και η Στεφανία έκλεισε τα 16 χρόνια και έχει σήμερα γενέθλια.

Η 16χρονη αφού έσβησε τα κεράκια ευχαρίστησε όλα τα κορίτσια και τους κόουτς για την τούρτα έκπληξη.

Να της ευχηθούμε και εμείς με την σειρά μας να τα εκατοστήσει να είναι γερή και να εκπληρωθούν όλοι οι στόχοι που έχει θέσει στη ζωή της.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

20 χρόνια, χιλιάδες χαμόγελα και μια υπόσχεση για το αύριο – Ο Τάσος Δράκος γιόρτασε μια διαδρομή ζωής στην Πρέβεζα (video)

Μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, αναμνήσεις και ανθρώπους που συνδέθηκαν...

Συλλυπητήριο μήνυμα Δήμου Ζηρού για την απώλεια του Δημητρίου Πάντου

Ο Δήμος Ζηρού εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για...

400 αθλητές έτρεξαν για καλό σκοπό στο Θεσπρωτικό – Μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού και προσφοράς (video-pics)

Με τη συμμετοχή περίπου 400 αθλητών όλων των ηλικιών...

Σπύρος Κυριάκης: Ειδική ποσόστωση για τους μαθητές του Δήμου Πρέβεζας που συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις!

Υπογράφηκε σήμερα από την Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού...