Το Δημοτικό Σχολείο Μύτικα φιλοξενήθηκε από τους συλλόγους Α.Γ.Σ. Πρέβεζας 2021 και Πετάνκ Πρέβεζας «Αμπαλί»

Ημερομηνία:

Μια ξεχωριστή αθλητική και εκπαιδευτική εμπειρία είχαν την Πέμπτη το πρωί οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν από τους δύο δραστήριους συλλόγους της πόλης — τον Α.Γ.Σ. Πρέβεζας 2021 και τον Σύλλογο Πετάνκ Πρέβεζας «Αμπαλί».

Οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα της εδαφοσφαίρισης (Πετάνκ), μέσα από μια όμορφη δράση που συνδύασε τη μάθηση με τη διασκέδαση και το ομαδικό πνεύμα.

Την ιστορική αναδρομή του αθλήματος παρουσίασε ο κ. Παναγιώτης Σκαριώτης, δίνοντας στους μαθητές πολύτιμες πληροφορίες για την πορεία και τις ρίζες του Πετάνκ, ενώ την πρακτική επίδειξη ανέλαβαν οι κ.κ. Αναστάσιος Δημητρίου, Σταύρος Σταυρίδης, Γεώργιος Βαγγέλης και Κωνσταντίνος Γιαννάκος, καθοδηγώντας τα παιδιά με χαμόγελο και ενθουσιασμό στα πρώτα τους “βολέ”.

Η δράση, που πραγματοποιήθηκε από κοινού από τους δύο συλλόγους, είχε ως στόχο να προάγει το ομαδικό πνεύμα, τη συνεργασία και την αγάπη για τον αθλητισμό, δίνοντας έμφαση στις αξίες της συμμετοχής και του ευ αγωνίζεσθαι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι σύλλογοι Α.Γ.Σ. Πρέβεζας 2021 και «Αμπαλί» ανοίγουν τις πόρτες τους στη σχολική κοινότητα. Με σταθερή παρουσία και μεράκι, συνεχίζουν να προσφέρουν ευκαιρίες στους μαθητές να γνωρίσουν το Πετάνκ και να έρθουν πιο κοντά στον κόσμο του αθλητισμού μέσα από εμπειρίες που εμπνέουν, ενώνουν και καλλιεργούν αξίες.

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημέρωνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γυμνάσιο Λούρου: Μαθητές «Ενεργοί Πολίτες» στο Δημαρχείο με προτάσεις για την τουριστική προβολή του τόπου

Την Παρασκευή 8 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον επίσκεψη...

Σπύρος Κυρικάκης: Προκήρυξη 4θέσεων Ιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας η προκήρυξη 4επί θητεία...

Μικρός και Στοχευμένος Ανασχηματισμός στη Δημοτική Αρχή του Δήμου Πάργας

Μετά την παραίτηση αντιδημάρχου, προχωρούμε σήμερα σε έναν μικρό...

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (10 Μαϊου – 16 Μαϊου 2026)

Η ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ του π. Δημητρίου Μπόκου Στη συνομιλία...