Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου η συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

Ημερομηνία:

spot_img

«Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας».

Προσκαλούνται τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, όπως συμμετάσχουν σε Τακτική Συνεδρίαση, στις 25 Φεβρουαρίου 2025, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30.

Τρόπος Διεξαγωγής της συνεδρίασης:  Μεικτή Συνεδρίαση  (δια ζώσης: με φυσική παρουσία και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη: μέσω της εφαρμογής ZOOM σε σύνδεσμο που θα σας αποσταλεί), σύμφωνα με το άρθρο 69, παρ. 6 του Ν.4497/2017 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 46 του Ν.4605/2019.   

Με τα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

  1. Επικύρωση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας .- Εισηγητής: Ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Γεώργιος Γιολδάσης.
  2. Προτάσεις Τροποποίησης του Ν. 4982/22 για τα Επιχειρηματικά Πάρκα. Λήψη απόφασης. – Εισηγητής: Ο Πρόεδρος της Ένωσης Βιομηχάνων, Βιοτεχνών και Επαγγελματιών ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας κ. Ηρακλής Ζηκίδης.
  3. Ενημέρωση όσον αφορά τα Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα.- Εισηγητής: – Ο Εκπρόσωπος της Αυτοδιαχείρισης στη Πρέβεζα κ. Γεώργιος Πανουτσόπουλος.
  4. Ενημέρωση για το χρηματοδοτικό μέσο παροχής επενδυτικών δανείων «Ταμείο Μικροπιστώσεων». – Εισηγητής: Ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Γεώργιος Λάζαρης.
  5. Ορισμός Εκπροσώπων για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου. – Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης.
  6. Αιτήματα οικονομικής ενίσχυσης. Λήψη απόφασης.  – Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης.
  7. Λήψη απόφασης περί της εκκαθαρίσεως της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την επωνυμία «ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ»  του εκκαθαριστή κου Δημήτριου Φίλη.  – Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης.
  8. Ενημέρωση για τις ενέργειες και δράσεις της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Πρέβεζας. – Εισηγητές: Οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Μπούρης

 

 

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δήμαρχος Πρέβεζας στο 3rd Digital Beach Summit 2026: «Η Πρέβεζα διεκδικεί να είναι μέρος της μεγάλης αλλαγής»

Τον ρόλο της Πρέβεζας ως ενός σύγχρονου, εξωστρεφούς και...

CIVITEC στο 3rd Digital Beach Summit: Η Ευρώπη φέρνει την ψηφιακή συμμετοχή πιο κοντά στον πολίτη

Πώς μπορεί η τεχνολογία να κάνει τη δημόσια διοίκηση...

Γιώργος Νίτσας: «Δύο χάρτες, μία πραγματική πολιτική γης για την Πρέβεζα – Καμία δημιουργία τετελεσμένων στα Ο.Τ. 159 και 160»

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα των φορέων, συμμετείχα στη σύσκεψη για...

Έκτακτη σύγκληση του Π.Ε.Σ.Ο.Π.Π. Π.Ε. Πρέβεζας λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Έκτακτα συγκλήθηκε σήμερα, Παρασκευή 28 Αυγούστου 2026 και ώρα...