Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 21:06

Συνεχίζεται η φωτιά σε Σκαφιδωτή και Νάρκισο – Φήμες για εμπρησμό

Όλο το βράδυ οι πυροσβέστες έδιναν μάχη για να μπορέσουν να κρατήσουν την πύρινη λαίλαπα, μακριά από τα σπίτια, στις περιοχές Σκαφιδωτή και Νάρκισσο, που ξεκίνησε το καταστροφικό της έργο από το μεσημέρι της Τρίτης.

Μια γιγαντιαία πυροσβεστική δύναμη που βρίσκεται στην περιοχή από χθες το μεσημέρι και με την συνδρομή εναέριων μέσων συνεχίζει να δίνει μάχη με τις φλόγες, όπου οι εστίες αυτή την στιγμή είναι πάρα πολλές.

Με το πρώτο φως τις ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις τα δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και το ελικόπτερο, προκειμένου να περιορίσουν την φωτιά.

Στο σημείο βρίσκονται είναι 11 οχήματα από της πυροσβεστικές υπηρεσίες Πρέβεζας, Πάργας, Φιλιππιάδας, Θεσπρωτικού, Ηγουμενίτσας και Ιωαννίνων με 41 πυροσβέστες, 3 πεζοπόρα τμήματα με 24 πυροσβέστες από Κοζάνη, Φιλιππιάδα και Ιωάννινα, καθώς επίσης δύο αεροπλάνα πετζετέλ και ένα ελικόπτερο.

Φήμες για εμπρησμό

Πολλές φήμες για εμπρησμό ακούγονται στην περιοχή, κανείς ωστόσο δεν είναι σίγουρος, με το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να είναι έτοιμο να ρίξει φως στην υπόθεση, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά όπου στο συγκεκριμένο σημείο έχουμε φωτιά.

Προηγούμενο Άρθρο

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 3 – Όλες οι λεπτομέρειες και οι ΚΑΔ – Μέχρι 21 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις

Επόμενο Άρθρο

Δόθηκαν τα παγουρίνο στους μαθητές – Χωρίς προδιαγραφές – Φόβος από τους γονείς

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...