Συνάντηση Βουλευτή Πρεβέζης κ. Σπύρου Κυριάκη με Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Χρήστο Μπουκώρο

Ημερομηνία:

Συναντήθηκα σήμερα με τον νέο Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Χρήστο Μπουκώρο, προκειμένου αφενός να τον συγχαρώ για τα νέα του σημαντικά καθήκοντα και αφετέρου, να συζητήσουμε θέματα αρμοδιότητας του χαρτοφυλακίου του.

Μιλήσαμε για τις προκλήσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού και της τεχνολογικής ανάπτυξης της χώρας,πάντα με τον απώτερο στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Βασικό θέμα της συζήτησης αποτέλεσε το ζήτημα της κτηματογράφησης του νομού Πρέβεζας και τα προβλήματα που έχουν ανακύψει. Εξέφρασα την ανάγκη της αντιμετώπισης όλων των ζητημάτων, ώστε να ολοκληρωθεί ομαλά η διαδικασία και να μη χαθεί κανένα περιουσιακό στοιχείο από τους πολίτες.

Ευχαριστώ θερμά τον Υφυπουργό κ. Χρήστο Μπουκώρο για τη συνάντηση και τη διάθεση συνεργασίας που επέδειξε, σε όσα συζητήσαμε. Η αναβάθμιση της ψηφιακής υποδομής της χώρας εξελίσσεται διαρκώς και η αξιοποίηση των παρεχόμενων τεχνολογικών εργαλείων για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων του νομού μας, αποτελεί βασική προτεραιότητακαι στόχο.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Βουλευτής Ν. Πρέβεζας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα θερμά λόγια του βουλευτή Φλώρινας, Σταύρου Παπασωτηρίου, για τον Γρηγόρη Δημητριάδη (video)

Ιδιαίτερα θερμή αναφορά στον Γρηγόρη Δημητριάδη έκανε ο βουλευτής...

Ο Άγγελος Φέτσης ταξιδεύει στην έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας!

Μια ξεχωριστή παρουσία για την Πάργα και τον Ναυτικό...

Με θρησκευτική κατάνυξη γιόρτασε ο Μύτικας τους πολιούχους του, Αγίους Ταξιάρχες

Με τη συμμετοχή πλήθους πιστών και σε κλίμα βαθιάς...