Στο “πορτοκαλί” του χάρτη του ΕΟΔΥ παραμένει η Πρέβεζα μαζί πλέον με την Θεσπρωτία

Ημερομηνία:

spot_img

Στο “πορτοκαλί” του επικαιροποιημένου χάρτη του ΕΟΔΥ παραμένει για δεύτερη εβδομάδα η Πρέβεζα, ενώ στην ίδια κατηγορία εισήλθε πλέον και ο δεύτερος παραλιακός Νομός της Ηπείρου, η Θεσπρωτία.

Τα δεκάδες κρούσματα που έχουν καταγραφεί τις τελευταίες μέρες στις δύο Π.Ε καθιστούν την κατάσταση οριακή, ωστόσο μέχρι στιγμής το “καθεστώς” της πορτοκαλί ζώνης δεν επιφέρει αλλαγές στην καθημερινότητα μόνιμων κατοίκων και χιλιάδων επισκεπτών που έχουν κατακλύσει τα παράλια.

Τα Ιωάννινα και η Άρτα παραμένουν στο “επιδημιολογικό” επίπεδο 2 και στην κίτρινη ζώνη γεγονός, ενώ σε εξέλιξη (με αργούς ρυθμούς όπως και σε όλη την Ελλάδα όμως)βρίσκονται οι εμβολιασμοί.

-Στην Π.Ε Πρέβεζας οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί στον μόνιμο πληθυσμό ανέρχονται στο 55% και οι εμβολιασμοί πρώτης δόσης στο 60%.

-Στην Π.Ε Θεσπρωτίας οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί στο μόνιμο πληθυσμό ανέρχονται στο 57%, ενώ οι εμβολιασμοί πρώτης δόσης φτάνουν στο 61%.

-Στην Π.Ε Ιωαννίνων και στον μόνιμο πληθυσμό οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί φτάνουν στο 44,5% και οι εμβολιασμοί πρώτης δόσης στο 48,2%.

-Τέλος στην Π.Ε Άρτας οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί στο μόνιμο πληθυσμό φτάνουν στο 46%, ενώ οι εμβολιασμοί πρώτης δόσης ανέρχονται στο 51%.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σπύρος Κυριάκης: Ειδική ποσόστωση για τους μαθητές του Δήμου Πρέβεζας που συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις!

Υπογράφηκε σήμερα από την Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού...

Δήμος Ζηρού: Ένα κρίσιμο ερώτημα για την υγειονομική κάλυψη της περιοχής… άρθρο της Μαρίας Χήτα

Η πρόσβαση στο επείγον περιστατικό δεν μπορεί να εξαρτάται...

Ενημερωτική δράση στο ΚΑΠΗ Φαναρίου για την προστασία των ηλικιωμένων από περιστατικά εξαπάτησης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, πραγματοποιήθηκε την...

Β.Α.Μότσαρτ: ”Έτσι κάνουν όλες” – Ζωντανά από την Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας

Σάββατο, 3 Οκτωβρίου  στις 8:00μμ Οι βραβευμένες ζωντανές μεταδόσεις της...