Για τη Λάρισα έφυγε η ομάδα κορασίδων του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ προκειμένου να συμμετάσχει στη προημιτελική φάση του πανελλήνιου Πρωταθλήματος ως πρωταθλήτρια βορειοδυτικής Ελλάδας
Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ τον ΠΗΓΑΣΟ ΚΟΖΑΝΗΣ και την ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ.
Η ομάδα που αποτελείται από 12 αθλήτριες υπό τη καθοδήγηση των προπονητών Σπύρου Αντύπα και Νίκου Ρούσσου συνοδεύουν η Πρόεδρος της ομάδας Τέφα Ιφιγένεια καθώς και ο γραμματέας Κωστούλας Βασίλης.
Σε δηλώσεις τους η πρόεδρος εξέφρασε την ικανοποίηση και την ευχαρίστηση για τη αγωνιστική πρόοδο των αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου καθώς είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουν σε δύο πανελλήνια Πρωταθλήματα την ίδια σεζόν.
Επίσης δήλωσε ότι ο Φιλαθλητικός ήταν είναι και θα είναι παρών σε όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.
Οι προπονητές και οι αθλήτριες δήλωσαν αισιόδοξοι για καλές εμφανίσεις και αποφασισμένες για αποτελέσματα απέναντι στους δυνατούς αντιπάλους
Όλοι οι αγώνες της φάσης θα μεταδίδονται σε live streaming από τη σελίδα της ΕΟΠΕ www.volleyball.gr.