Σημαντικές διακρίσεις και βραβεύσεις για τον Α.Ο. Πρέβεζας Κότινος το 2025- 11 βάθρα σε Πανελλήνιους Αγώνες – Διεθνείς επιτυχίες και βραβεύσεις στα Ιωάννινα

Ημερομηνία:

spot_img

Σημαντικές αγωνιστικές επιτυχίες και διακρίσεις σημείωσε το 2025 ο Αθλητικός Όμιλος Πρέβεζας Κότινος, επιβεβαιώνοντας τη σταθερά ανοδική του πορεία στον ελληνικό στίβο.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου ανέβηκαν 11 φορές στο βάθρο των Πανελληνίων Αγώνων, ενώ ο σύλλογος κατέκτησε την 88η θέση πανελλαδικά ανάμεσα σε 400 σωματεία, την 3η θέση στην Περιφέρεια Ηπείρου και την 1η θέση στον Νομό Πρέβεζας.

Ιδιαίτερη διάκριση σημείωσε η αθλήτρια Χαρά Γέρου, η οποία ξεχώρισε σε διεθνές επίπεδο, κατακτώντας τη 2η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και την 3η θέση στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Νέων, στο αγώνισμα των 5.000 μ. βάδην, τιμώντας τον σύλλογο και την πόλη της Πρέβεζας.

Στο πλαίσιο των ετήσιων βραβεύσεων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, που πραγματοποιήθηκαν στα Ιωάννινα, βραβεύτηκαν για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις οι αθλήτριες:
– Χαρά Γέρου, 
– Εβελίνα Λουκά, 
– Χριστιάνα Μπακάρα, 

καθώς και ο προπονητής του συλλόγου Γεωργοπέτρης Δημήτρης, για τη σημαντική συμβολή του στην αγωνιστική πρόοδο των αθλητών.

Ο Α.Ο. Πρέβεζας Κότινος συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές, τις αθλήτριες και τον προπονητή για τις διακρίσεις τους και ευχαριστεί την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης.

Η συνέπεια, η ομαδική δουλειά και το όραμα συνεχίζουν να οδηγούν τον σύλλογό μας σε νέες επιτυχίες.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άρθρο γονέα: Μήπως τελικά δεν φταίνε τα παιδιά που βαριούνται το σχολείο; «Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα πια»

Το ακούω συχνά για τα σημερινά παιδιά. Δεν διαβάζουν,...

Έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στον Δήμο Πάργας

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό και τις ευχές για μια...

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (13 Σεπτεμβρίου – 19 Σεπτεμβρίου 2026)

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ του π. Δημητρίου Μπόκου Η...

510.000 ευρώ για τη συντήρηση και αναβάθμιση αύλειων χώρων σχολικών μονάδων Δήμου Ζηρού»

Χρηματοδότηση ύψους 510.000 ευρώ εξασφαλίζεται για τη συντήρηση και...