Σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις διοργανώνει για το μήνα Σεπτέμβριο ο Δήμος Πρέβεζας

Ημερομηνία:

spot_img

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε με ιδιαίτερη χαρά τη  διεξαγωγή μιας σειράς αθλητικών γεγονότων που θα πραγματοποιηθούν κατά το μήνα  Σεπτέμβριο  στην Πρέβεζα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα αθλητικών εκδηλώσεων, τις οποίες διοργανώνει και φιλοξενεί ο Δήμος, προκειμένου να προωθήσει  τον αθλητισμό  και να δώσει κίνητρο σε όλους  να “υιοθετήσουν” έναν  υγιεινό τρόπο ζωής εντάσσοντας την κίνηση στην καθημερινότητά τους.

Αναλυτικά, τα γεγονότα που θα λάβουν χώρα είναι τα εξής:

  1. Ευρωπαϊκό Συνέδριο Τουρισμού, 6-8 Σεπτεμβρίου: Το συνέδριο θα φιλοξενήσει διακεκριμένους ομιλητές από την Ευρώπη για να συζητήσουν τις επιπτώσεις του τουρισμού στην τοπική οικονομία και πώς μπορούμε να αναπτύξουμε τον τομέα περαιτέρω.
  2. Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Ανδρούτσου θα πραγματοποιηθούν Αγώνες Επίδειξης TEAKWONDO από τα αθλητικά σωματεία ΑΤΛΑΣ & ΕΥΚΛΕΑΣ  , Ρυθμική Γυμναστική από τον Α.Σ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ  ΚΑΙ από τον Χοροχώρο ΕΚΦΡΑΣΗ Χορό
  3. Ακτια-Αγώνες Κολύμβησης, 9 Σεπτεμβρίου: Θα πραγματοποιηθούν αγωνίσματα κολύμβησης σε διάφορες κατηγορίες, προσφέροντας την ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις της κολύμβησης να απολαύσουν ένα Σάββατο γεμάτο δράση και ανταγωνισμό.
  4. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ENDURO GREEKSERIES – ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΙΛΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ – Αγώνες Ορειβατικής Ποδηλασίας, 16 – 17 Σεπτεμβρίου. Προσφέρουμε στους ποδηλάτες μας την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής μας κατά τη διάρκεια αυτής της συναρπαστικής διοργάνωσης.

5.. Ο Δήμος Πρέβεζας σε συνεργασία με τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Διοργανώνουν Τουρνουά Βόλεϊ από 22-24 Σεπτεμβρίου.

Στο Τουρνουά εκτός από την ομάδα του συλλόγου συμμετέχουν και τρεις ομάδες ανώτερης Εθνικής κατηγορίας .

Σας προσκαλούμε όλους να παρευρεθείτε και να υποστηρίξετε αυτά τα αθλητικά γεγονότα, που προωθούν τον αθλητισμό και την ενεργό ζωή στην κοινότητά μας.

Η συμμετοχή και η ενθάρρυνσή σας είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία αυτών των αθλητικών εκδηλώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες,  μπορείτε να επικοινωνείτε   με το γραφείο αθλητισμού του Δήμου μας στο τηλέφωνο 2682025325 (κτίριο πρώην Λαϊκής Αγοράς).

Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε στα ερχόμενα γεγονότα.

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκπρόσωποι φορέων από οκτώ ευρωπαϊκές χώρες συναντιούνται στην Πρέβεζα στο πλαίσιο του έργου CIVITEC

Με αφορμή την 7η Διαπεριφερειακή Συνάντηση του ευρωπαϊκού έργου...

Στο επίκεντρο η ερήμωση των χωριών – Εκδήλωση στον Βουβοπόταμο για αγρότες και κτηνοτρόφους

Τα προβλήματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα, αλλά και...

Καστροσυκιά: «Έχουμε μείνει πίσω» – Έκκληση για άμεσες παρεμβάσεις και αξιοποίηση της περιοχής

Έντονη έκκληση προς τον Δήμο Πρέβεζας και την Περιφέρεια...

Η Πρέβεζα φορά τα γιορτινά της: Βαρκαρόλα και Γιορτή Σαρδέλας σε ένα διήμερο γεμάτο θάλασσα, γεύση και παράδοση

Η Πρέβεζα ετοιμάζεται να ζήσει ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό διήμερο,...