Σαγιάδα Θεσπρωτίας: Οι «υδροκέφαλοι» των Αθηνών δεν αντιμετωπίστηκαν από τους «ανεγκέφαλους» της Περιφέρειας Ηπείρου

Ημερομηνία:

Ο μεγαλύτερος εξαγωγικός κλάδος της Ηπείρουη ιχθυοκαλλιέργεια βρίσκεται αντιμέτωπη με μία τεράστια απειλή.

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με απόφασή του, χορήγησε στις 16/11/2022, έγκριση εγκατάστασης μονάδας αποθήκευσης και διακίνησης υγρών καυσίμων και ασφάλτου, της εταιρείας ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Β.Ε.Ε, στη θέση «Μανδήλα» Λωρίδας Σαγιάδας.

Πρόκειται για μια εντελώς λανθασμένη απόφαση για την οποία μάλιστα εδώ και 20 χρόνια, όλοι οι τοπικοί φορείς έχουν διατυπώσει ανούσια μόνο με κορώνες  τη διαφωνία τους με τη συγκεκριμένη επιχειρούμενη επένδυση.

Οι Ορίζοντες Ηπείρου εκφράζουν την αγανάκτησή τους στην εξέλιξη αυτή και ζητούν την άμεση ανάκληση της απόφασης.

Επισημαίνουν όμως απευθυνόμενοι σε όλους αυτούς που διοίκησαν και συνεχίζουν να διοικούν τον τόπο εδώ και 20 χρόνια, ότι «οι υδροκέφαλοι του κράτους των Αθηνών» -σύμφωνα με τις δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας, Θωμά Πιτουλή- δεν αντιμετωπίστηκαν πειστικά από τους «ανεγκέφαλους» της Περιφερείας Ηπείρου.

Ο κ. Πιτούλης είναι από το 2011 αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας και μαζί με τον κ. Καχριμάνη δεν έχουν κάνει τίποτα απολύτως για την τελειωτική ακύρωση αυτής της «επένδυσης» που απειλεί την πιο «βαριά βιομηχανία της Ηπείρου».

Την ανυπαρξία, την αδυναμία και την απροθυμία τους πληρώνουμε σήμερα με τις αρνητικές αυτές εξελίξεις.

Πληρώνουμε ακόμα όλες τις ανόητες δηλώσεις σας σαν κι αυτή του κ. Πιτούλη.

Απαιτούμε από τη Περιφέρεια να προσφύγει  εναντίον του Υπουργείου στο ΣτΕ, ας αφήσει τις ψευτομαγκιές κι ας βάλει το μυαλό να δουλέψει.

Αλλά ποιος το έχασε για να το βρει το σημερινό ‘’dreamteam” της Περιφερειακής Αρχής;

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εγκαίνια Limanaki Taverna στο Κανάλι Πρέβεζας

Η διεύθυνση και το προσωπικό του Limanaki Taverna σας προσκαλούν...

Δημοσίευση καλής πρακτικής του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας σε έκδοση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ)

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι το 4ο...

1ο Γενικό Λύκειο Πρέβεζας – Συγχαρητήριο μήνυμα προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γενικού...

Ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωση από τον Σύνδεσμο Συρρακιωτών Πρέβεζας στις 1 Ιουλίου 2026 

Ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Πρέβεζας με χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση...