Πρόσκληση της Περιφέρειας Ηπείρου για την Τουριστική Έκθεση «IFTM -TOP RESA 2022» στο Παρίσι

Ημερομηνία:

Η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετέχει για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Γαλλίας «IFTM -Top Resa», που θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 22 Σεπτεμβρίου 2022 στο Παρίσι, και ειδικότερα στον εκθεσιακό χώρο Paris Expo Porte de Versailles.

Στο περίπτερό της η Περιφέρεια Ηπείρου θα φιλοξενήσει φορείς και επιχειρήσεις του κλάδου οι οποίοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και να προγραμματίσουν τις συναντήσεις τους με τουριστικούς πράκτορες και τους εν δυνάμει επισκέπτες από τη Γαλλία. Πρόκειται για μια αγορά ιδιαίτερα σημαντική για την Ήπειρο, δεδομένου ότι υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον των Γάλλων για πολλές μορφές θεματικού τουρισμού.

Ειδικότερα, η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει μέχρι την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022 στα email: ch.kazakos@php.gov.gr και  ar.stasinou@gmail.com. Η αποστολή της συμπληρωμένης φόρμας στις παραπάνω διευθύνσεις ισοδυναμεί με αποδοχή των όρων συμμετοχής.

Επίσης, η Περιφέρεια Ηπείρου θα αναλάβει να μεταφέρει  ενημερωτικό υλικό των Δήμων,  επιχειρήσεων και φορέων, ώστε να διανεμηθεί στην Έκθεση και το οποίο πρέπει να είναι κυρίως στη Γαλλική ή στην Αγγλική γλώσσα. Το υλικό  θα πρέπει να το παραδώσουν οι ενδιαφερόμενοι στο Τμήμα Τουρισμού στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου στα Ιωάννινα, στο γραφείο 143, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 1 μ.μ.   

Περισσότερα για τη Διεθνή Έκθεση «IFTM-Top Resa 2022» στο www.iftm.fr/en-gb.html


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τύρια Πρέβεζας: Νεκρός ανασύρθηκε ο 22χρονος οδηγός του Ι.Χ που σφηνώθηκε κάτω από βυτιοφόρο

Με τον πιο τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού...

Συμβαίνει τώρα: Σοβαρό τροχαίο στην Τύρια Πρεβέζης – Ι.Χ σφηνώθηκε κάτω από βυτιοφόρο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην...

Εικόνες εγκατάλειψης έξω από το 1ο ΓΕΛ Πρέβεζας – Σκουπίδια δίπλα στους μαθητές, ζητείται άμεση παρέμβαση!

Μια απαράδεκτη εικόνα αντικρίζουν όσοι περνούν έξω από το...