Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας

Ημερομηνία:

spot_img

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Έχοντας υπόψη :

1. Τις διατάξεις του άρθρου 52 πργ. 1 του Ν. 2696/1999 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
2. Τις διατάξεις του Π.Δ. 7/2017 «Αναδιάρθρωση, σύσταση, οργάνωση και λειτουργία περιφερειακών υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας».
3. Την υπ’ αριθ. 2501/1/283-α΄ από 04/07/2023 αναφορά του Τ.Τ. Ηγουμενίτσας και αποσκοπώντας στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, στην περιοχή ευθύνης μας, λόγω διέλευσης δύο (2) ειδικών οχημάτων μεταφοράς πλωτών εξεδρών Ιχθυοκαλλιέργειας

Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε

1. Την προσωρινή, σταδιακή και ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, από τη χ/θ 50,000 έως τη χ/θ 91,800, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ηγουμενίτσα, την Πέμπτη 06/07/2023 και κατά τις ώρες 10.00΄ έως 15.00΄, εντός της περιοχής Δήμου Ηγουμενίτσας.
2. Το χρονικό διάστημα της ανωτέρω κυκλοφοριακής ρύθμισης, δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθεί, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του επικεφαλής των μέτρων Τροχαίας του Τ.Τ. Ηγουμενίτσας.
3. Το Τ.Τ. Ηγουμενίτσας να μεριμνήσει σε συνεργασία με τον αρμόδιο φορέα για την υλοποίηση της παρούσας.
4. Από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης, τη διαγράμμιση οδοστρωμάτων, καθώς και τις υποδείξεις – σήματα των Τροχονόμων, οι παραβάτες της Απόφασης αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δήμαρχος Πρέβεζας στο 3rd Digital Beach Summit 2026: «Η Πρέβεζα διεκδικεί να είναι μέρος της μεγάλης αλλαγής»

Τον ρόλο της Πρέβεζας ως ενός σύγχρονου, εξωστρεφούς και...

CIVITEC στο 3rd Digital Beach Summit: Η Ευρώπη φέρνει την ψηφιακή συμμετοχή πιο κοντά στον πολίτη

Πώς μπορεί η τεχνολογία να κάνει τη δημόσια διοίκηση...

Γιώργος Νίτσας: «Δύο χάρτες, μία πραγματική πολιτική γης για την Πρέβεζα – Καμία δημιουργία τετελεσμένων στα Ο.Τ. 159 και 160»

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα των φορέων, συμμετείχα στη σύσκεψη για...

Έκτακτη σύγκληση του Π.Ε.Σ.Ο.Π.Π. Π.Ε. Πρέβεζας λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Έκτακτα συγκλήθηκε σήμερα, Παρασκευή 28 Αυγούστου 2026 και ώρα...