ΠΕ Πρέβεζας: Ξεκίνησε το πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής

Ημερομηνία:

Η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας υλοποιεί το πρόγραμμα  «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» στο Νομό Πρέβεζας ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης (22) του προγράμματος.

Ενημερώνει τους ωφελούμενους του Προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης ΚΕΑ-ΤΕΒΑ, ότι από Δευτέρα 18/5/2020 θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής στα πλαίσια της υλοποίησης του Προγράμματος μέσω Αποκεντρωμένων Προμηθειών.

Η διανομή θα γίνει μέσω των Εταίρων της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας ήτοι, Δήμο Πρέβεζας, Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης, Δήμο Ζηρού και Δήμο Πάργας από τους οποίου θα ενημερωθούν για τον τρόπο διανομής.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΠΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΣΤΡΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρέβεζα: Δράση αλληλεγγύης για την εξάλειψη της φτώχειας από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου και την «Connect Ionian»

Ενημέρωση των πολιτών και συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και ειδών...

Πρέβεζα: Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στο ΚΑΠΗ Δήμου Πρέβεζας –...

atpreveza.gr: Μία οφειλόμενη απάντηση στο Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο…

Ο Δήμος Πρέβεζας με Δελτίο Τύπου που απέστειλε στα...

«Αναβιώνοντας τους Θεούς της Νικόπολης»: Μια ξεχωριστή εκδήλωση για την πολιτιστική κληρονομιά μέσα από τα μάτια των παιδιών

Μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στην πολιτιστική κληρονομιά της Νικόπολης...