Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 18:12

Π. Χαλκίδης στο Ράδιο Πρέβεζα:”Είχαμε ξεκινήσει επαφές τουριστικά με την Ρωσία, λόγω του πολέμου σταμάτησαν”

Ο πρόεδρος της Ν.Ε Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας Πολύκαρπος Χαλκίδης μίλησε στην εκπομπή του Γιάννη Βασιλειάδη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, στο Ράδιο Πρέβεζα, το απόγευμα της Πέμπτης.

ο κ. Χαλκίδης αναφέρθηκε στις κινήσεις που είχαν ξεκινήσει πριν την Πανδημία, με την Ρωσική αγορά, προκειμένου  ο νομός μας να δεχθεί τουρίστες από εκεί, ωστόσο λόγω του κορονοϊου, οι επαφές αυτές είχαν σταματήσει.

Ο πόλεμος όμως που γίνεται στην Ουκρανία, από την Ρωσία ήταν η κύρια αιτία, όπου η Νέα Ένωση σταμάτησε εντελώς τις όποιες συνομιλίες με Ρώσικα τουριστικά πρακτορεία με αποτέλεσμα πλέον να γίνονται κινήσεις προς άλλες ξένες αγορές.

Ο πρόεδρος της Ν.Ε Ξενοδόχων δήλωσε αισιόδοξος για την τουριστική κίνηση στο νομό, ενώ και με την κατάλληλη βοήθεια της Ελληνικής Πολιτείας ο τουρισμός θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, μετά φυσικά και το τέλος της Πανδημίας.

Ακούστε την τηλεφωνική συνομιλία με τον κ. Χαλκίδη:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας «Όταν οι γυναίκες ευημερούν, ευημερεί η ίδια η κοινωνία» – Εκδήλωση του ΕΕΔΕΓΕ στο Μαργαρώνα το Σάββατο (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Ο Θοδωρής και ο Βαγγέλης Πανταζής ζωντανά από την Σκωτία στην τηλεόραση του OPEN (Βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Ν. Γεωργάκος:”Ο Δήμος της καρδιάς μας ας γίνει μία μεγάλη ενωμένη αγκαλιά αγάπης, και ελπίδας για τον τόπο μας και όλο τον κόσμο!

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Δημάρχου Πρέβεζας “Αγαπητοί μου συνδημότες, αγαπητά μας παιδιά! […]