Ν. Γεωργάκος:”Ο Δήμος της καρδιάς μας ας γίνει μία μεγάλη ενωμένη αγκαλιά αγάπης, και ελπίδας για τον τόπο μας και όλο τον κόσμο!

Ημερομηνία:

spot_img

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Δημάρχου Πρέβεζας

“Αγαπητοί μου συνδημότες, αγαπητά μας παιδιά!
Τις μαγικές αυτές ημέρες των Χριστουγέννων που διανύουμε και εορτάζουμε στον τόπο μας, μαζί με τους επισκέπτες μας στον όμορφα γιορτινό και στολισμένο Δήμο Πρέβεζας και σε κάθε του Δημοτικό Διαμέρισμα, το χαμόγελο και η χαρά στα πρόσωπα όλων μας και ιδίως των μικρών παιδιών, πηγάζουν απευθείας από την καρδιά και τη ψυχή.
Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή χαράς, αγάπης αλλά και αλληλεγγύης και ανθρωπιάς και δεν πρέπει σε αυτές τις γιορτές να αφήσουμε πίσω κανένα και έξω από τη μεγάλη ενωτική Πρεβεζάνικη αγκαλιά μας.
Στηρίζουμε έμπρακτα τους πιο αδύναμους, αγκαλιάζουμε και μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές με όσους τους πονά η μοναξιά και ευχόμαστε ολόκαρδα τις καλύτερες των ευχών μας ακόμα στους όποιους λίγους που μας φθονούν και μας λοιδορούν είτε από ανασφάλεια είτε από άγνοια. Ευχαριστούμε και ευχόμαστε σε κάθε συμπολίτη μας που θα εργάζεται ή θα υπηρετεί στο καθήκον για να περάσουμε εμείς όμορφες και ασφαλείς εορτές.
Ας ανοίξουμε διάπλατα και άφοβα τις ψυχές και τις καρδιές στο ενωτικό και θετικό πνεύμα των εορτών των Χριστουγέννων λοιπόν και ας αφεθούμε στο ανυπέρβλητο φως της γεννήσεως του Χριστού Σωτήρα ψάλλοντας και τραγουδώντας μαζί σε κάθε σπιτικό και παρέα και σε κάθε εορταστικό τραπέζι.
Κρατάμε τις πόρτες των νοικοκυριών μας και τις καρδιές μας διάπλατα ανοικτές, προσφέροντας απλόχερα την αναγκαία έμπρακτη αλληλεγγύη στους πιο αδύναμους αλλά και τα δίχως κόστος μα ανεκτίμητης αξίας θεϊκά δώρα της ζωής στον κάθε συνάνθρωπό μας της Αγάπης, της Ανθρωπιάς και του Σεβασμού.
Εύχομαι ως Δήμαρχος Πρέβεζας καλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα με υγεία και ειρήνη σε όλους! Ο Δήμος της καρδιάς μας ας γίνει μία μεγάλη ενωμένη αγκαλιά αγάπης, και ελπίδας για τον τόπο μας και όλο τον κόσμο!”

Δήμαρχος Πρέβεζας
Νίκος Γεωργάκος

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τέχνη και Μαθηματικά: Διαδραστικές παρουσιάσεις στην Πρέβεζα από τον Σύλλογο Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου

Τέσσερις παρουσιάσεις με τον μαθηματικό και ζωγράφο Κώστα Καλέντζη...

Δύο θέσεις ΠΕ Μηχανικών / ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών στο Δήμο Πρέβεζας

Ο Δήμος Πρέβεζας ανακοινώνει την πρόσληψη 2 (δύο) ατόμων...

Έναρξης λειτουργίας εκμάθησης παραδοσιακών χορών του Δήμου Πρέβεζας για το έτος 2026-2027

 Το Χορευτικό Τμήμα Δήμου Πρέβεζας ξεκινά τη νέα χορευτική...

Η Πρέβεζα γίνεται #BeActive! Δράσεις αθλητισμού 26 & 27 Σεπτεμβρίου – Κάλεσμα στους συλλόγους

Ο Δήμος Πρέβεζας συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού –...