ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: «Αντιπολίτευση στον κ. Μητσοτάκη δεν μπορούν να κάνουν οι απόντες, όσοι σιωπούν και όσοι δεν τολμούν»

Ημερομηνία:

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση πολιτών στο Μενίδι, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης τόνισε ότι την Κυριακή, οι δημοκρατικοί πολίτες πρέπει να δώσουν δύναμη σε αυτούς που τολμούν και μιλούν για τα καρτέλ στην οικονομία και στην αγορά, υπενθυμίζοντας ότι είναι ο μόνος και ο πρώτος που μίλησε για τη μείωση του ΦΠΑ στα βασικά είδη διατροφής, ενώ διαμόρφωσε και ολοκληρωμένη πρόταση ενός νέου πλαισίου ρυθμίσεων για το ιδιωτικό χρέος.

Τόνισε ότι αυτοί που λένε ότι θα κερδίσουν τον κ. Μητσοτάκη (στα λόγια) και θα κάνουν το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση και πρώτο κόμμα (πάλι στα λόγια), θα πρέπει πρώτα να μας πουν και να πείσουν ότι θα κάνουν αντιπολίτευση.

«Αντιπολίτευση δεν μπορούν να κάνουν όσοι έχουν συντηρητικές αντιλήψεις που μικρή διαφορά έχουν από αυτές τους κ. Μητσοτάκη.

Αντιπολίτευση δεν μπορούν να κάνουν όσοι ήταν απόντες και είχαν εξαφανιστεί.

Αντιπολίτευση δεν μπορούν να κάνουν όσοι σιωπούν αλλά και όσοι είχαν αυτή την ευκαιρία, αλλά δεν έκαναν πραγματική αντιπολίτευση.

Έχω δείξει στην πράξη, πως γίνεται η αντιπολίτευση. Σκληρά, τεκμηριωμένα, ανυποχώρητα και κυρίως ασυμβίβαστα», τόνισε ο κ. Κατρίνης.

Παράλληλα, έκανε ειδική αναφορά στα ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια του πολίτη, λέγοντας:

«Η ασφάλεια του πολίτη είναι δικαίωμα. Το δικαίωμα αυτό αμφισβητείται, το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών έχει κλονιστεί.

Έχουμε 10 κλοπές την ώρα και 1 δολοφονία κάθε 5 ημέρες.

Τα αστυνομικά τμήματα είναι υποστελεχωμένα, ένα μεγάλο μέρος αστυνομικών είναι στη φρούρηση πολιτικών, δημοσιογράφων, επιχειρηματικών και άλλων επωνύμων. Υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις στην υλικοτεχνική υποδομή της Αστυνομίας.

Οι ίδιοι οι αστυνομικοί αντιμετωπίζονται ως δεδομένοι, υποτιμάται και η προσφορά τους αλλά και η νοημοσύνη τους, όπως έδειξαν και οι τελευταίες εξαγγελίες-κοροϊδία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Χρειάζεται συνολική αναδιοργάνωση στον τομέα της Ασφάλειας.

Έμπρακτη αναγνώριση για αυτούς που είναι στο δρόμο και διακινδυνεύουν τη ζωή τους με θεσμοθέτηση της επικινδυνότητας του επαγγέλματος, αύξηση νυχτερινής αποζημίωσης, επέκταση του μηνιαίου επιδόματος παραμεθορίου».

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μια Νέα Εποχή στην Κτηματαγορά της Αιτωλοακαρνανίας

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στο νέο γραφείο της...

Βραβείο Ψηφιακού Μετασχηματισμού για τον όμιλο Qualco στα Βραβεία ΕΒΕΑ 2026

Ο όμιλοςQualco, με διεθνή δραστηριοποίηση και εξειδίκευση στη χρηματοοικονομική...

Η Πάργα γιόρτασε 70 χρόνια τουριστικής ιστορίας με μια βραδιά πολιτισμού και μουσικής

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επετειακή εκδήλωση για τη...

Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος από τον Δήμο Πρέβεζας και τον Ο.Φ.Υ.ΠΕ.Κ.Α. με επίκεντρο τον Αμβρακικό

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, το Τμήμα Πολιτισμού...