Με μεγάλη επιτυχία το «Empower Forward – Women in Sports» στην Πρέβεζα: Μία γιορτή αθλητισμού, συμμετοχής και έμπνευσης (pics)

Ημερομηνία:

spot_img

Μία ξεχωριστή αθλητική γιορτή, γεμάτη ενέργεια, χαμόγελα και δυνατά μηνύματα για τη συμμετοχή των γυναικών και των κοριτσιών στον αθλητισμό, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πρέβεζας, στο πλαίσιο της δράσης «Empower Forward – Women in Sports».

Από νωρίς το πρωί, δεκάδες παιδιά όλων των ηλικιών κατέκλυσαν τις αθλητικές εγκαταστάσεις, έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν διαφορετικά αθλήματα, όπως τζούντο, taekwondo, στίβο, βόλεϊ, τένις, ρυθμική γυμναστική και ξιφασκία. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με τους μικρούς αθλητές να ζουν μοναδικές εμπειρίες μέσα από το παιχνίδι, την άθληση και τη συνεργασία.

Ιδιαίτερη στιγμή της διοργάνωσης αποτέλεσε η παρουσία του κορυφαίου Έλληνα αθλητή υπεραποστάσεων, Φώτης Ζησιμόπουλος, ο οποίος ενέπνευσε μικρούς και μεγάλους με το παράδειγμά του, μεταφέροντας μηνύματα επιμονής, θέλησης και αγάπης για τον αθλητισμό.

Ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση έδωσε και το τμήμα συμμετοχής των μαμάδων, οι οποίες άφησαν για λίγο την καθημερινότητα και μπήκαν ενεργά στον αγωνιστικό χώρο, αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός δεν έχει ηλικία και μπορεί να ενώσει όλες τις γενιές μέσα από τη χαρά της κίνησης και της συμμετοχής.

Το «Empower Forward – Women in Sports» δεν ήταν απλώς μια αθλητική δράση. Ήταν μια γιορτή εξωστρέφειας, ισότητας και έμπνευσης, που ανέδειξε τη δύναμη του αθλητισμού να φέρνει κοντά ανθρώπους κάθε ηλικίας, να δημιουργεί πρότυπα και να καλλιεργεί αξίες ζωής.

Η Πρέβεζα έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα ότι ο αθλητισμός ανήκει σε όλους και απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι όταν η συμμετοχή συναντά τον ενθουσιασμό, το αποτέλεσμα είναι μια εμπειρία που μένει αξέχαστη σε μικρούς και μεγάλους.

Empower Forward – Women in Sports

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΓΑ ΕΥΑΘΛΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Δεν έρχεσαι απλά για προπόνηση – Έρχεσαι για να αλλάξεις

🔥 ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΣΩΜΑ.🔥 ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.🔥 ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.Η νέα αθλητική...

“Αφιερωμένο στον ένοικο των Δομών μας, για το αδόκητο “φευγιό του” στις 10 Αυγούστου 2026”

“Καλοί μου άνθρωποι,ακούστε με…. Κακός δεν είμαι! Ελάτε σιγά,σιγά να...

Δήμος Ζηρού: Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια των δύο πιλότων στην Τανάγρα

Ο Δήμος Ζηρού εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για...

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΑ 12α «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» (video-pics)

Η Πρέβεζα πλημμύρισε από δρομείς – Μικροί και μεγάλοι...