Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας: Το κοινό ψήφισε «Αμάλ»!

Ημερομηνία:

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας ολοκληρώνει το μίνι αφιέρωμα της στον Αφρικανικό κινηματογράφο και προβάλει σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο την ταινία «Αmal» (2017) σε σκηνοθεσία του MohamedSlam την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, στις 21.00.

H ταινία επιλέχθηκε μετά από ψηφοφορία του κοινού μέσω της σελίδα μας στο facebook. Η προβολή θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας με ελεύθερη είσοδο.

Λίγα λόγια για την ταινία

Η ταινία του MohamedSiam, παρουσιάζει την ιστορία της Αμάλ μιας έφηβης στην μεταεπαναστατική Αίγυπτο, η οποία αναζητά τη θέση και την ταυτότητά της σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία. Η Αμάλ, το όνομα της οποίας κυριολεκτικά μεταφράζεται σε «ελπίδα», ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.

Σκηνοθεσία-Σενάριο: MohamedSiam

Ηθοποιοί: HosnySwelam, AmalGamal, NaguaSaid, EsraaMamdouh, KhaledMahmoud

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας επιστρέφει δυναμικά μετά την  αναγκαία παύση των προβολών μας λόγω κορωνοϊού και ξεκινά να προβάλλει ταινίες με κέντρο τον άνθρωπο, την πολυπολιτισμικότητα του καιρού μας, τα έντονα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα που απασχολούν τις σύγχρονες κοινωνίες. Η Κινηματογραφική Λέσχη ανανεώνεται, καινοτομεί, δρα και αλληλεπιδρά ως ζωντανός οργανισμός με φεστιβάλ και πολιτιστικούς συλλόγους.

Ακολουθήστε την Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας στα socialmedia καθώς και στο blog της για να ενημερώνεστε για κάθε μας δράση.

Facebook: @kileprevezas

Blogspot: kileprevezas.blogspot.com

Email: kileprevezas@gmail.com


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απολαυστικός ο Διονύσης Ζάχος στην Πρέβεζα – Γέμισε το Κηποθέατρο με γέλιο, σάτιρα και… προσφορά

Μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη γέλιο, σάτιρα, μουσική και κοινωνική...

Γιώργος Νίτσα;ς: Η Αυτοδιοίκηση είναι στάση ζωής – Οι αξίες είναι η πυξίδα της δημόσιας ευθύνης

Υπάρχουν στιγμές που αισθάνεσαι την ανάγκη να σταματήσεις για...

Δύο καλλιτεχνικές διαδρομές συναντιούνται στην Πρέβεζα – Έκθεση ζωγραφικής των Κώστα Καλέντζη και Δέσποινας Μωυσίδου

Μια ξεχωριστή εικαστική συνάντηση φιλοξενείται στην Πρέβεζα από τις...

Επίσκεψη στο Γηροκομείο Πρέβεζας από τη Γραμματεία Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας Πρέβεζας

Με επίκεντρο την κοινωνική προσφορά και τη στήριξη των...