Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου εκφράζει τη θλίψη και τους προβληματισμούς της για το τραγικό περιστατικό με θύμα τον 33 χρονο κυνηγό στην Άρτα

Ημερομηνία:

spot_img

Την θλίψη του για το τραγικό περιστατικό που συνέβη στην Άρτα όταν 16χρονος κατά τη διάρκεια θήρας αγριογούρουνου τραυμάτισε κατά λάθος θανάσιμα τον 33χρονο θείο του και ο ίδιος αυτοπυροβολήθηκε με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο της Άρτας, εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου.

«Σε αυτή την κρίσιμη ώρα, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να ευχηθούμε συλλυπητήρια στους οικείους του θύματος και καλή ανάρρωση στον 16χρονο που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στο νοσοκομείο της Άρτας» σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΚΟΗ. Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσής της κάνει λόγο για σοβαρά λάθη και παραλείψεις καλώντας τα εντεταλμένα όργανα της Πολιτείας, που θα διερευνήσουν επακριβώς τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος και θα αποδώσουν τις ευθύνες σε όσους τις έχουν. Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου επισημαίνει ακόμη ότι είναι ώρα για σκέψη και περισυλλογή από όλους όσοι ασκούν την κυνηγετική δραστηριότητα για να επανακαθορίσουν ενδεχομένως τις προτεραιότητές τους,- καθώς κυρίαρχη ήταν και πρέπει να παραμείνει η ασφάλεια των κυνηγών-ενώ καταλήγει λέγοντας ότι το θεσμικό πλαίσιο που διέπει την άσκηση της θήρας είναι σαφές και δεν επιτρέπει περιθώρια παρερμηνείας από κανέναν.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκπρόσωποι φορέων από οκτώ ευρωπαϊκές χώρες συναντιούνται στην Πρέβεζα στο πλαίσιο του έργου CIVITEC

Με αφορμή την 7η Διαπεριφερειακή Συνάντηση του ευρωπαϊκού έργου...

Στο επίκεντρο η ερήμωση των χωριών – Εκδήλωση στον Βουβοπόταμο για αγρότες και κτηνοτρόφους

Τα προβλήματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα, αλλά και...

Καστροσυκιά: «Έχουμε μείνει πίσω» – Έκκληση για άμεσες παρεμβάσεις και αξιοποίηση της περιοχής

Έντονη έκκληση προς τον Δήμο Πρέβεζας και την Περιφέρεια...

Η Πρέβεζα φορά τα γιορτινά της: Βαρκαρόλα και Γιορτή Σαρδέλας σε ένα διήμερο γεμάτο θάλασσα, γεύση και παράδοση

Η Πρέβεζα ετοιμάζεται να ζήσει ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό διήμερο,...