Εκδρομή του ΚΑΠΗ Πρέβεζας στον Λούρο για τον εορτασμό του Αγίου Βαρνάβα

Ημερομηνία:

spot_img

Με ιδιαίτερη χαρά και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη εκδρομή του ΚΑΠΗ Πρέβεζας στον Λούρο, με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Βαρνάβα, πολιούχου της περιοχής.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πανηγυρική Θεία Λειτουργία, να προσκυνήσουν και να συμμετάσχουν στον εορτασμό με ευλάβεια και κατάνυξη.

Την εκδρομή πλαισίωσαν ο Αντιδήμαρχος Πρέβεζας κ. Σπύρος Κόκκαλης και η υπεύθυνη Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πρέβεζας κα Ροζέτα Τσιτσώνη, οι οποίοι συνόδευσαν τα μέλη του ΚΑΠΗ, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη και το ενδιαφέρον του Δήμου για την τρίτη ηλικία.

Η επίσκεψη συνδυάστηκε με συμμετοχή στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο προαύλιο του Αγ. Βαρνάβα, όπου κυριάρχησαν η ζεστή φιλοξενία, τα κεράσματα και οι παραδοσιακοί χοροί. Το παιδικό χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λούρου παρουσίασε χορούς της περιοχής, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ απόλαυσαν τη μέρα μέσα σε ένα κλίμα χαράς, ευχάριστης διάθεσης και κοινωνικής συνεύρεσης, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι ο πολιτισμός και η πίστη αποτελούν ζωντανά στοιχεία της τοπικής ταυτότητας.

Η εκδρομή αυτή αποτελεί θεσμό για τον Δήμο Πρέβεζας, ενώ αναδεικνύει και τη σημασία της ενεργούς συμμετοχής των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας στις θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του τόπου μας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ιωάννης Αναγνωστάκης: ”Η αξιοποίηση του αρχειακού υλικού ως μέσο εξωστρέφειας και ενδυνάμωσης των σχέσεων με την τοπική κοινωνία”

Η περίπτωση της Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ –...

«Μπορείς να σώσεις τη Γαία;» – Η Νίνα Λαδοπούλου από τη Στοκχόλμη παρουσιάζει το νέο της βιβλίο

Μια συναρπαστική περιπέτεια στο μέλλον, με πρωταγωνίστρια μια έφηβη...

Όταν οι άνθρωποι κατέστρεφαν βιβλία, η ανθρωπότητα βυθιζόταν στο σκοτάδι

Πίσω από το θαυμαστό οικοδόμημα της Τεχνητής Νοημοσύνης βρίσκεται...

Ο Νίκος Σολδάτος έκανε πράξη το αίτημα του ΕΚΑΒ Πρέβεζας – Προσέφερε laptop για το εκπαιδευτικό έργο

Μια πρωτοβουλία που ενισχύει έμπρακτα την εκπαιδευτική ομάδα του...