Διόδια: Ενιαίο e-pass για όλους τους αυτοκινητόδρομους – Πώς θα λειτουργεί

Ημερομηνία:

spot_img
Αλλάζουν τα δεδομένα στα διόδια της χώρας, καθώς από τις 4 Νοεμβρίου οι οδηγοί που φέρουν μαζί τους e-pass θα μπορούν να ταξιδεύουν σε όλους τους αυτοκινητόδρομους της χώρας.

Πώς θα λειτουργεί το e-pass

Οι οδηγοί που έχουν στην κατοχή τους το e-pass  οδηγός θα μπορεί να χρησιμοποιεί έναν και μοναδικό πομποδέκτη κατά τη διέλευσή του από την Αττική Οδό, τη Νέα Οδό, τη Κεντρική Οδό, τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, την Εγνατία Οδό, τη Γέφυρα, την Ολυμπία Οδό και τον Μορέα.

Ενώ κανονικά, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, οι οδηγοί χρειάζονταν να αλλάξουν μέχρι και τρεις πομποδέκτες για μια διαδρομή, με τον έναν πομποδέκτη που ήδη διαθέτει θα μπορεί να ταξιδέψει απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη τη χώρα. Για παράδειγμα, θα ταξιδεύει από Αθήνα – Θεσσαλονίκη με τον ίδιο πομποδέκτη του δικού του παρόχου και χωρίς να χρειαστεί να προμηθευτεί νέο πομποδέκτη.

Πώς θα γεμίσουν οι οδηγοί το e-pass τους

Οι οδηγοί θα μπορούν να «γεμίσουν» το e-pass τους, μέσω της ιστοσελίδας του αυτοκινητοδρόμου από τον οποίο τον έχουν προμηθευτεί, πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Διαφορετικά θα πρέπει να μεταβούν στα Σημεία Εξυπηρέτησης του παρόχου τους και να φορτίσουν τον πομποδέκτη τους με όσα χρήματα επιθυμούν.

Διευκρινίζεται, ωστόσο, ότι δεν θα μπορούν να φορτίσουν τον πομποδέκτη του παρόχου τους σε Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών άλλου παρόχου.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

20 χρόνια, χιλιάδες χαμόγελα και μια υπόσχεση για το αύριο – Ο Τάσος Δράκος γιόρτασε μια διαδρομή ζωής στην Πρέβεζα (video)

Μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, αναμνήσεις και ανθρώπους που συνδέθηκαν...

Συλλυπητήριο μήνυμα Δήμου Ζηρού για την απώλεια του Δημητρίου Πάντου

Ο Δήμος Ζηρού εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για...

400 αθλητές έτρεξαν για καλό σκοπό στο Θεσπρωτικό – Μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού και προσφοράς (video-pics)

Με τη συμμετοχή περίπου 400 αθλητών όλων των ηλικιών...

Σπύρος Κυριάκης: Ειδική ποσόστωση για τους μαθητές του Δήμου Πρέβεζας που συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις!

Υπογράφηκε σήμερα από την Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού...