Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024, 19:09

Δικαίωση του συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί Ν. Πρέβεζας Ένωση Νικόπολη

Δημοσιεύτηκε η υπ’αριθ.5/2020 οριστική απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πρέβεζας με την οποία γίνεται δεκτή η αγωγή του Σωματείου με την επωνυμία “ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΕΝΩΣΗ ΝΙΚΟΠΟΛΗ” κατά της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία “ΚΤΕΛ Νομού Πρέβεζας Α.Ε.” με την οποία υποχρεώνεται το ΚΤΕΛ Νομού Πρέβεζας να παραλείπει να πραγματο­ποιεί στο μέλλον στάσεις επιβίβασης και αποβίβασης επιβατών από τα λεωφορεία της στην πόλη της Πρέβεζας και καθ’ όλη τη διαδρομή εντός αυτής, πλην του Κεντρικού Υπεραστικού Σταθμού της που λειτουργεί επί της Λεωφόρου Ιωαννίνων αρ. 205Α.

Απειλεί σε βάρος του ΚΤΕΛ χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ για κάθε παραβίαση της απόφασης και κήρυξε την απόφαση προσωρινά εκτελεστή.

Ο Δικηγόρος των ιδιοκτητών Ταξί κ. Κώστας Οικονόμου μιλώντας στο onprevezanews.gr για την απόφαση αρκέστηκε απλά να πει: ”Ζούμε δύσκολες εποχές και η συγκεκριμένη απόφαση δικαιώνει τον αγώνα των ιδιοκτητών ταξί Πρέβεζας.

Προηγούμενο Άρθρο

ΠΑΣ Πρέβεζα: Μεγάλο αφιέρωμα της εφημερίδας ‘’ΦΩΣ’’ στην ομάδα μας

Επόμενο Άρθρο

Νέο ωράριο λειτουργίας στον αρχαιολογικό χώρο και το Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Κώστας Μπάρκας: Σε «ομηρεία» οι διοικητικοί υπάλληλοι των Κέντρων Εκπαιδευτικής Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ) από τους χειρισμούς του Υπουργείου Παιδείας

Τη χρονίζουσα εκκρεμότητα της προβλεπόμενης από τα σχετικά Νομοθετήματα κατανομής […]