Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 23:07

Δημήτρης Καββαδάς: Ένας άνθρωπος ‘’διαμάντι’’ για την Πρέβεζα

Το σημερινό άρθρο που έχει ως τίτλο Δημήτρης Καββαδάς: Ένας άνθρωπος ‘’διαμάντι’’ για την Πρέβεζα, το γράφω με αφορμή ορισμένα πράγματα που έχει κάνει ο Δημήτρης, αν και ο ίδιος δεν επιθυμεί να μιλάει για αυτά.

Ο Δημήτρης για όσους τον γνωρίζουν είναι ένας εκ των ιδιοκτητών του πολύ γνωστού café της Πρέβεζας DIEM.

Ωστόσο τον άνθρωπο Δημήτρη και το τι έχει κάνει λίγοι το γνωρίζουν και αυτό γιατί όπως προαναφέραμε ο ίδιος προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ.

Ο Δημήτρης είναι ένας από τους ελάχιστους επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης που θα περάσει από όλα τα τραπέζια του καταστήματος, για να χαιρετίσει και να υποδεχθεί έναν προς έναν όλους τους πελάτες.

Ο Δημήτρης Καββαδάς ένα παιδί νέο, που από πολύ μικρός μπήκε στην μάχη του μεροκάματου και με τα χρόνια κατάφερε να κερδίσει πολλά, αλλά δεν είναι αχάριστος και πάντα συνεχίζει να προσφέρει στον συνάνθρωπό του και σε όποιον έχει ανάγκη.

Ο Δημήτρης, ένας άνθρωπος ‘’διαμαντι’’ για την Πρέβεζα και για όσους τον γνωρίζουν θα συμφωνήσουν, έχει δύο αγάπες, την οικογένειά του και την δουλειά του.

Καθημερινά ξεκινάει την εργασία του κάνοντας πάντα τον σταυρό του, και έχοντας αυτό το πλατύ χαμόγελο ρίχνετε στην ‘’μάχη’’, η οποία πολλές φορές είναι και σκληρή.

Το χειμώνα που πέρασε διέθεσε το κατάστημα του για την να πραγματοποιηθεί η ευχή ενός παιδιού, του μικρού Βαγγέλη, ο οποίος έχει σοβαρή εγκεφαλική παράλυση, και πραγματοποιώντας την ευχή του Make a Wish, ο μικρός Βαγγέλης πήρε ένα ειδικό αμαξίδιο για να μπορεί να κάθεται και να τρώει.

Ο Δημήτρης ήταν εκεί καθ’ όλη την διάρκεια των προετοιμασιών και πρόσφερε απλόχερα την βοήθειά του, προκειμένου να γίνει η ευχή πράξη.

Ο Δημήτρης Καββαδάς, αυτό το παιδί, ο οικογενειάρχης, γίνεται παιδί, όταν τις περισσότερες ώρες από την βάρδιά του τις περνά στον παιδότοπο που υπάρχει στο café DIEM, εκεί όπου τα μικρά παιδιά, βρίσκουν στο κέντρο της Πρέβεζας, λίγες ώρες ξεγνοιασιάς.

Ο Δημήτρης είναι ένας άριστός επαγγελματίας, και αυτό του το αναγνωρίζουν όλοι και δεν είναι τυχαίο ότι μαζί με τον Σπύρο και τον Βαλάντη έχουν ‘’δέσει’’ ως ομάδα και η συνεργασία αυτή συνεχίζει να κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο κοινό…

Δημήτρη σου εύχομαι το χαμόγελο αυτό να συνεχίσεις να το έχεις, την μεγάλη σου καρδιά και την ζεστή σου αγκαλιά.

Χάρηκα που γνώρισα τον άνθρωπο Δημήτρη και τον έχω βάλει στην θέση των πραγματικών φίλων μου…

Γιάννης Βασιλειάδης

Προηγούμενο Άρθρο

Η ταβέρνα ‘’το Βαθύ’’ συνεχίζει τα LIVE

Επόμενο Άρθρο

Οι παραλίες του νομού Πρεβέζης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...