Βραβείο Ανδρικής Ερμηνείας για τον Πρεβεζάνο ηθοποιό Κώστα Κορωναίο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Ημερομηνία:

“Άρωμα” Πρέβεζας είχε το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης αφού το Βραβείο Ανδρικής Ερμηνείας έλαβε ο Κώστας Κορωναίος για τη συμμετοχή του στην ταινία “Ο τελευταίος ταξιτζής” του Στέργιου Πάσχου.

Ο Κώστας Κορωναίος γεννήθηκε στην Πρέβεζα και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Εμπρός, ενώ έχει λάβει μέρος σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις και σήριαλ της τηλεόρασης.

Η ταινία αποτυπώνει τη ζωή ενός πενηντάρη κατ’ ανάγκην ταξιτζή ο οποίος ζει μαζί με την γυναίκα του Μαρία και τον έφηβο γιο του, τον Τάσο. Παρότι έχει σπουδάσει φιλολογία και αγαπάει πολύ τη λογοτεχνία, ποτέ δεν κατάφερε να ζήσει σύμφωνα με τις προσδοκίες που είχε από τον εαυτό του.

Η αυτοκτονία ενός πελάτη φέρνει στην επιφάνεια τα απωθημένα του και τον βυθίζει στην ερωτική εμμονή….

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αθανάσιος Καββαδάς: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του παπά Γεράσιμου

Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα, παπα-Γεράσιμε… Κάποιοι άνθρωποι περνούν από τη...

Φόρουμ Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας στην Πρέβεζα με τη συμμετοχή φορέων από όλη την Π.Ε. Πρέβεζας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, το Τμήμα...

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (11 Οκτωβρίου – 17 Οκτωβρίου 2026)

ΙΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ του π. Δημητρίου ΜπόκουΣτην πανέμορφη παραβολή του...

Το Cine Κοκκινιά παρουσιάζει την ”Αναπαράσταση” του Θόδωρου Αγγελόπουλου

Το Κοκκινια προβάλει το Σάββατο στις 20:00 την "Αναπαράσταση"...