Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024, 15:47

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας αναλαμβάνει ο Γρηγόρης Κουμπής – Γνώστης της κατάστασης και των υποδομών (βίντεο)

Ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Πρέβεζας, από ότι δείχνουν θα είναι ο επόμενος αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου, αφού άφησε να εννοηθεί και ο ίδιος κατά την διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο Ράδιο Πρέβεζα 93, στην εκπομπή του Γιάννη Βασιλειάδη ”ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ το απόγευμα της Τετάρτης.

Η πρόταση έγινε όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος από τον Δήμαρχο για να αναλάβει και αυτό σημαντικό πόστο, εκτός των άλλων και μάλιστα ο κ. Κουμπής έδειξε να γνωρίζει ήδη και τα πρώτα πράγματα που πρέπει να γίνουν, αναφερόμενος στην αλλαγή του στόλου, την ενσωμάτωση προσωπικού στο ήδη υπάρχον και πολλά άλλα.

Βέβαια ευθέως ο ίδιος δεν έκανε την ανακοίνωση κάτι που αναμένεται να κάνει ο ίδιος ο δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος το επόμενο διάστημα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Γρηγόρης Κουμπής:”Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσουν ο Δημήτρης Καραμανίδης και η Αθηνά Κωνσταντάκη” – Τι είπε για Ροπόκη και Ζέρβα (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Θανάσης Ανωγιάτης: ”Η διαδικασία της Κυριακής ήταν ένας τραγέλαφος” (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Διήμερο εκδηλώσεων από την Φιλαρμονική Πρέβεζας “Ορφέας” για τα 100 χρόνια λειτουργίας της και τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821

Mέσα στον Οκτώβριο θα πραγματοποιηθεί το διήμερο εκδηλώσεων της Φιλαρμονικής […]