Παρασκευή 6 Ιουνίου 2025 - 15:59

Ανακοίνωση Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Πρέβεζας

Σε μια περίοδο που δεν διανύουμε προεκλογική περίοδο (ή όχι, η δημόσια συζήτηση τείνει να μονοπωλείται από δημοσκοπήσεις και σενάρια υποψηφιοτήτων, που δεν έχουν κανένα θεσμικο υπόβαθρο αλλά και ούτε σοβαρότητα.

Οι τοπικές κοινωνίες έχουν ανάγκη από ουσία, λύσεις και πράξεις και όχι από παρασκήνια. Καλό θα ήταν, λοιπόν, όσοι ασχολούνται με τις φήμες και τις υποτιθέμενες “υποψηφιότητες”, να στρέψουν την προσοχή τους στα πραγματικά προβλήματα του τόπου: την καθημερινότητα των πολιτών, την αναπτυξιακή στασιμότητα, την υποβάθμιση των υπηρεσιών, τις ανάγκες της νέας γενιάς. Αντί να ονειρεύονται δολοπλοκίες για κοστούμια και καρέκλες, ας προσφέρουν ο καθένας από τη θέση του στο σύνολο.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής παραμένει σταθερά προσηλωμένο στον θεσμικό του ρόλο και στις αρχές της διαφάνειας, της συμμετοχής και της πολιτικής αξιοπρέπειας. Οι υποψηφιότητες, όταν και εφόσον έρθει η ώρα, θα ανακοινωθούν αρμοδίως και θεσμικά.

Μέχρι τότε, λιγότερη φαντασία – περισσότερη δουλειά.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Vento Gelateria Pasticceria – Απόλαυση με Θέα – Καφές, Γλυκό & Παγωτό στην παραλία της Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Η ΔΕΥΑ Πρέβεζας ανακοινώνει: «Χρησιμοποιούμε το νέρο για να πίνουμε»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...