Αλλάζει η εικόνα της Αμμουδιάς με την νέα πλατεία που εγκαινίασε ο Δήμος Πάργας

Ημερομηνία:

Στα πλαίσια των ευρύτερων  δράσεων για την αναμόρφωση της παραλιακής ζώνης του Δήμου Πάργας, εγκαινιάστηκε από τον Δήμαρχο Νίκο Ζαχαριά η νέα πλατεία στην Αμμουδιά, που σε συνδυασμό με το νέο γήπεδο μπάσκετ και την παραχώρηση στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμμουδιάς – Σπλάντζας του πρώην Νηπιαγωγείου, αλλάζει εντελώς την εικόνα του εγκαταλελειμμένου για χρόνια χώρου.  Το έργο υλοποιήθηκε από τον Δήμο Πάργας σε συνεργασία με την ΕΤΑΝΑΜ ΑΕ, με συγχρηματοδότηση από πόρους του Τ.Π. CLLD/LEADER της ΕΤΑΝΑΜ Α.Ε. ΟΤΑ, Μέτρο 4.2 του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας (ΕΠΑΛΘ) 2014 – 2020, δράση «Δημόσιες επενδύσεις για την αειφόρο ανάπτυξη των αλιευτικών περιοχών».

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Διευθυντής της ΕΤΑΝΑΜ Γεώργιος Άρμπυρος, οι Αντιδημάρχοι Πάργας Δημήτρης Μάρκου, Δημήτρης Μπούσιος, Βασίλης Γκίζας και Αγγελική Ρεπάνη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάργας Κώστας Σωτηρίου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αμμουδιάς Κώστας Γκόγκας, εκπρόσωποι Συλλόγων-Φορέων, δημότες και πλαισιώθηκε μουσικά από την νεοσύστατη Χορωδία του Δήμου Πάργας και τους μουσικούς Γιώργο Δημόπουλο, Θωμά Μητροφάνη και Βαγγέλη Τσίγκο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σπύρος Κυριάκης: Ένταξη των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Ζηρού στο πρόγραμμα “Σχολικά Γεύματα”

Εντάχθηκε ο Δήμος Ζηρού στο πρόγραμμα των «Σχολικών Γευμάτων»...

Πρέβεζα: Ενημερωτική δράση στο ΚΗΦΗ για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού – Εξετάστηκαν οι ηλικιωμένες ωφελούμενες

Μια ακόμα ενημερωτική δράση πραγματοποιήθηκε στη δομή ΚΗΦΗ του...