Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 1:43

Taekwon-do “Ευκλέας Πρέβεζας”: Δύο νέοι Πρεβεζάνοι Master και 7 Dan

Μεγάλη τιμή και χαρά σήμερα για τον Ευκλέα και ιδιαίτερα για τον Master Σολδάτο Άγγελο καθώς σήμερα οι διεθνείς εκπαιδευτές Λώλης Θεόδωρος και Βουλιστιώτης Ιωάννης εξετάστηκαν και προβιβάστηκαν με επιτυχία στον βαθμό του 7ου Dan και στον τίτλο του Master.

“Με μεγάλη μου υπερηφάνεια και συγκίνηση παρακολούθησα σήμερα δύο από τους παλαιότερους και πιο πιστούς μου μαθητές να φτάνουν την βαθμίδα του Master. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έρθει η μέρα αυτή που θα νιώσω τόσο περήφανος. Είναι δύο δάσκαλοι με χρόνια εμπειρίας και εξάσκησης στο Taekwon-Do σαν μαθητές,αθλητές, δάσκαλοι ακόμη και διαιτητές και τώρα τους ανοίγεται ένας νέος κύκλος εμπειρίας αυτός του Master που στον χώρο του Taekwon-Do είναι η σπουδαιότερη κατάκτηση μετά τον τίτλο του Grand Master ειδικά για κάποιον που απο πολύ μικρή ηλικία, όπως ο Θεόδωρος και ο Ιωάννης, ξεκίνησαν, αγάπησαν και μόχθησαν για το Taekwon-Do.”

Master Σολδάτος Άγγελος

Συγχαρητήρια στους δύο Master Λώλη Θεόδωρο και Βουλιστιώτη Ιωάννη για την προαγωγή τους από όλη την ομάδα του Ευκλέα. Εις ανώτερα!!

Προηγούμενο Άρθρο

Σύλλογος εστίασης Πάργας – Estiasigreece “Από την σκύλα στην Χάρυβδη;”

Επόμενο Άρθρο

Το ΕΚΑΒ στην Πρέβεζα και τον Μεσοπόταμο επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Δημητρίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...