Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 13:51

Super League: Απαγόρευση οργανωμένων φιλάθλων του ΆΡΗ στα Γιάννενα

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPERLEAGUE 1, ο οποίος  θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 16:00 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Ακόμη, για τους ίδιους λόγους, με Απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων απαγορεύεται η είσοδος σε φιλάθλους που φέρουν διακριτικά της φιλοξενούμενης ομάδας.

Σημειώνεται ότι, περιμετρικά της αθλητικής εγκατάστασης θα αναπτυχθούν αστυνομικές δυνάμεις για την πραγματοποίηση αυστηρών προελέγχων.

Τέλος, παρακαλούνται οι θεατές να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο και να είναι εφοδιασμένοι με εισιτήριο και έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο – πρωτότυπα) για την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων ελέγχων, ώστε να αποφευχθεί άσκοπη ταλαιπωρία τους.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ενημερωτική δράση για τον σακχαρώδη διαβήτη

Επόμενο Άρθρο

1η συνάντηση εθελοντών για το ”Χριστουγεννιάτικο χωριό της χαράς” του Δήμου Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...