Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 9:04

SKY express – Απευθείας σύνδεση της Πρέβεζας με την Κέρκυρα

Η SKY express ανανεώνει και αυξάνει το στόλο της μεταβαίνοντας σε μία νέα εποχή για το στόλο των ATR με την προσθήκη τεσσάρων ολοκαίνουργιων αεροσκαφών ATR72-600.

Από τις 30/01/2024τα νέα και τελευταίας τεχνολογίας ATR 72-600 της SKY express θα πετούν στον ουρανό της Κέρκυρας, διασυνδέοντας το νησί με τρόπο σύγχρονο και βιώσιμο, καθώς οι εκπομπές CO2 του συγκεκριμένου τύπου αεροσκάφους είναι 45% λιγότερες συγκριτικά με τα regionaljets.

Για τη SKY express παραμένει ύψιστη προτεραιότητα η ποιοτική διασύνδεση της Κέρκυρας μέσα από ένα σύγχρονο αεροπορικό προϊόν αντάξιο της ποιότητας του τόπου, που ανταποκρίνεται σε κάθε ξεχωριστή ανάγκη για μετακίνηση, προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές στο επιβατικό κοινό και βρίσκεται σταθερά στην υπηρεσία της τοπικής κοινωνίας.

Η SKY express πετάει καθημερινά μεταξύ Αθήνας – Κέρκυρας έως και τρεις φορές την ημέρα. Ταυτόχρονα, συνδέει με απευθείας πτήση την Κέρκυρα με την Πρέβεζα με δύο εβδομαδιαίες συχνότητες κατά τη χειμερινή περίοδο και τρεις εβδομαδιαίες συχνότητες την περίοδο από Ιούνιο έως και Σεπτέμβριο. Επίσης, με τη SKY express οι ταξιδιώτες από την Κέρκυρα έχουν τη δυνατότητα να διασυνδεθούν μέσω της Αθήνας με το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών εσωτερικού, που απαριθμεί συνολικά 33 ελληνικά αεροδρόμια και έντεκα κορυφαίους προορισμούς του εξωτερικού, στους οποίους προστίθενται διαρκώς καινούργιοι.

Ο κ. Κωνσταντίνος Ηλιάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της SKY express, δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε δυναμικά την ανανέωση του υπερσύγχρονου στόλου μας με την εισαγωγή των νέων ATR72-600, μέσω της οποίας το επιβατικό κοινό της Κέρκυρας θα έχει πρόσβαση σε μια πιο βιώσιμη μετακίνηση. Επιπλέον, η αναβάθμιση αυτή αντανακλά τη δέσμευσή μας για την τυποποίηση του στόλου μας, καθώς επιδιώκουμε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας μας την πλέον άρτια ταξιδιωτική εμπειρία, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα τους στόχους μας για χαμηλότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η SKY express έχει ήδη παραλάβει τα δύο από τα τέσσερα προαναφερθέντα ATR 72-600.Αναφορικά με το στόλο των ATR,με την ολοκλήρωση της παραλαβής των υπόλοιπων δύο αεροσκαφών ATR72-600 το δεύτερο τρίμηνο του 2024, η SKYexpress θα διαθέτει στόλο 10 νέων ATR 72-600 και τεσσάρων ATR 42-500, αξιοποιώντας στο έπακρο μία επιλογή που προσφέρει ευελιξία στα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας και παράλληλα, σέβεται τον ελληνικό ουρανό και συμβάλλει στην προστασία του φυσικού πλούτου της Ελλάδας.

Παράλληλα με το νεότερο στόλο των ATR, η SKY express διαθέτει και το νεότερο στόλο AIRBUS A320neo &AIRBUS A321neo. Το 2024 ο στόλος της SKY express στο σύνολό του θα απαριθμεί 27 αεροσκάφη, συνεχίζοντας να παραμένει ο νεότερος στόλος στην Ελλάδα.

 Σχετικά με τη SKYexpress

H SKY express, είναι η διπλά βραβευμένη ελληνική αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για τη διαρκή αριστεία και καινοτομία της στα ERAAwards 2023. Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο εγχώριων προορισμών (33), ενώ εξυπηρετεί σταθερά με τις προγραμματισμένες πτήσεις της ένα διαρκώς επεκτεινόμενο δίκτυο 11 ευρωπαϊκών προορισμών με το νεότερο στην περιοχή στόλο της των AIRBUS A320neo. Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες με παγκόσμιους αερομεταφορείς, όπωςas Air France, British Airways, KLM, Qatar Airways, Emirates, Etihad, Delta, American Airlines, Cyprus Airways, Condor, El Al, Turkish Airlines, Middle East Airlines, and Royal Jordanian. Eπιβάτες από όλο τον κόσμο έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Αθήνα και να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε όλους τους μαγευτικούς προορισμούς εσωτερικού της SKYexpress. Το 2024 ο στόλος τηςSKYexpressθα απαριθμεί 27 αεροσκάφη, συνεχίζοντας να παραμένει ο νεότερος στόλος στην Ελλάδa. Η SKY express ταξιδεύει προς ένα βιώσιμο μέσω των καλών πρακτικών που εφαρμόζει ανελλιπώς.

W: www.skyexpress.com

FB: https://www.facebook.com/SKYexpressAirlinesGreece

IG: https://www.instagram.com/skyexpressgreece/

LI: https://www.linkedin.com/company/sky-express-airlines/

YT: https://www.youtube.com/c/SKYexpressAirlineGreece

Προηγούμενο Άρθρο

Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων – Συγχαρητήρια επιστολή για την προαγωγή του Δημητρίου Κώτση στον βαθμό του αστυνομικού διευθυντή

Επόμενο Άρθρο

Ξεκίνησε από τον Δήμο Πάργας το έργο Ανάπλασης Ιστορικού κέντρου Πάργας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...