Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 9:29

“SANTA RUN PREVEZA 2023”- Αγώνας δρόμου 3 χιλιομέτρων στον κεντρικό πολεοδομικό ιστό της πόλης – Έως 15 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις συμμετοχής

Το “SANTA RUN PREVEZA 2023“, έναν αγώνα 3 χιλιομέτρων στον κεντρικό πολεοδομικό ιστό της Πρέβεζας διοργανώνει ο Δήμος Πρέβεζας, σε συνεργασία με τον Α.Ο. Πρέβεζας, τον Σύλλογο ΕΥΖΗΝ, το Σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας , τον Σύλλογο Δρομέων Πρέβεζας το Επιμελητήριο Πρέβεζας αλλά και με καταστήματα της πόλης μας, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος ενώ η δράση θα ολοκληρωθεί με την τοποθέτηση δύο απινιδωτών που θα προσφέρουν επιχειρήσεις του Δήμου σε κομβικό σημείο της πόλης.

Αφετηρία και τερματισμός θα είναι η πλατεία των Δικαστηρίων, ενώ η εκκίνηση θα δοθεί στις 11.30 το πρωί. Η συμμετοχή δεν θα έχει χρονομέτρηση και είναι ελεύθερη και δωρεάν για όλους .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν έως τις 15 Δεκεμβρίου την έντυπη αίτηση στο Τμήμα Πολιτισμού (Λαϊκή Αγορά – τηλ.2682025325) ή στο κατάστημα “Φύση και Άθληση” του Απόστολου Μπέκα, στο Φόρο παραλαμβάνοντας ένα σκουφάκι του Αη Βασίλη και ένα χάρτινο βραχιόλι με τον αριθμό του οποίου μετά τον τερματισμό θα συμμετέχουν σε κλήρωση δώρων.

Προηγούμενο Άρθρο

Ενημέρωση από το Υπουργείο Πολιτισμού για τη σύσκεψη προετοιμασίας του φακέλου υποψηφιότητας της Νικόπολης στα μνημεία της UNESCO

Επόμενο Άρθρο

Εντός του 2024 πετούν τα πρώτα υδροπλάνα από Πρέβεζα και Ιωάννινα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...