Από την Πρέβεζα και τον Φιλαθλητικό στον Πειραιά και στον Πορφύρα. Ο Πέτρος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πορφύρα, όπως και των Νεανίδων μας, ως πρώτος προπονητής.
Η ανακοίνωση του Πορφύρα:
Ο 56χρονος τεχνικός (παντρεμένος, με δύο παιδιά, αθλητής που αγωνίσθηκε ως κεντρικός επί σειρά ετών), ο οποίος προσέφερε με επιτυχία τις υπηρεσίες του στον Φιλαθλητικό Πρέβεζας, κατά την τελευταία 8ετία, οδηγώντας την ομάδα της πόλης του από την τοπική κατηγορία στην 6η θέση της Pre League, γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του πρωταθλήματος μας, έχει αναδείξει αρκετές αθλήτριες από τα αναπτυξιακά τμήματα του Φιλαθλητικού Πρέβεζας και ταυτίζεται με το πλάνο που τέθηκε υπόψιν του από τον Πορφύρα.
Κοινός στόχος μας, η καθημερινή δουλειά με όρεξη, μεράκι και επιμονή, με ευδιάκριτα καθήκοντα στους ρόλους όπως κατανέμονται στον Πορφύρα τα τελευταία 25 χρόνια, με έμφαση στη δημιουργία νεανικού, ανταγωνιστικού συνόλου και με σταθερή προσήλωση στην εξέλιξη νεαρών αθλητριών, προερχομένων από την Ακαδημία μας αλλά και από άλλους συλλόγους.
Ο Πορφύρας θα μείνει ψηλά, με συνέπεια, τιμώντας ωστόσο την παράδοση και τη φιλοσοφία του, ως ”θερμοκήπιο” αθλητριών που θα διακριθούν με τη φανέλα του και στη συνέχεια, αν το επιθυμούν, θα δοκιμάσουν ακόμα ψηλότερα τις δυνάμεις τους-όπως έγινε με Μ.Ράπτη, Κελεσίδη, Κωνσταντέλλου, Σαμπάτη, Φλιάκου και άλλες- με τα εφόδια που τους δίνονται κοντά μας, στην ομάδα που, σταθερά, διαχρονικά και πετυχημένα, υποστηρίζει και εμπιστεύεται, με ειλικρίνεια, το νέο αίμα.
Πολλά λόγια δε χρειάζονται.
Δουλειά, δουλειά, δουλειά, με σεβασμό στην ιστορία μας, σε όσα έχουμε καταφέρει και στο γεγονός ότι ο Πορφύρας εδώ και 14 χρόνια είναι ανάμεσα στις μόλις 9 ομάδες που ποτέ δεν έλειψαν από την Α1 ή την Pre League.
Καλορίζικος Πέτρο στον Πορφύρα και τον Πειραιά.
Πηγή: volleynews.gr