Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 4:14

Porsche Club Greece: Οι 33 ”καλλονές” που ξετρέλεναν την Πρέβεζα (φωτογραφίες-βίντεο)

Το Porsche Club Greece διοργάνωσε 3ημερο ταξίδι στην Πρέβεζα, προκειμένου τα μέλη του Club να γνωρίζουν τις ομορφιές του νομού.

Το Porsche Club Greece, απαριθμεί 570 μέλη, ενώ στην Πρέβεζα βρέθηκαν 33 από αυτά, τα οποία ήρθαν για πρώτη και σύμφωνα με τον πρόεδρο του Club κ. Δημήτρη Δημόκα, όλα τα μέλη ξετρελάθηκαν από τα μέρη που επισκέφτηκαν.

Τα μέλη του Club έφτασαν στην Πρέβεζα την Παρασκευή το βράδυ, όπου και διέμειναν στο Ξενοδοχείο Μαργαρώνα, ενώ το πρωΐ του το πρόγραμμά τους ξεκινούσε με επίσκεψη στον ποταμό Αχέροντα και από εκεί για το ”Νησί της Ηπείρου” που είναι η Πάργα.

Εκεί του υποδέχθηκε ο δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς, με τα μέλη του Club να παρατάσσουν τα οχήματά τους στο λιμανάκι της Πάργας, για να γευματίσουν στο ρεστοράν Caravel.

Το βράδυ τα μέλη του Club επισκέφτηκαν την Πρέβεζα, για να δούνε τις ομορφιές της πόλης τη νύχτα, για να καταλήξουν στο BAR & RESTAURANT Kourdisto Portokali για να γευματίσουν.

Εκεί ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης κ. Νίκος Γκέλης καλωσόρισε τον πρόεδρο και τα μέλη του Club.Ο πρόεδρος του Porsche Club Greece κ. Δημήτρης Δημόκας, μίλησε στην κάμερα του onprevezanews.gr για τις δραστηριότητες της λέσχης.

”Το Club απαριθμεί 570 μέλη, ενώ στην εκδρομή για την Πρέβεζα βρίσκονται 33 οχήματα. Σκοπός του Club είναι η ψυχαγωγία, τα φιλανθρωπικά event και η προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό μέσα από τις εκδρομές ανά την Ελλάδα” τόνισε ο κ. Δημόκας για να συνεχίσει: ”Ερχόμαστε πρώτη φορά στην Πρέβεζα και σίγουρα θα ξαναέρθουμε, εύχομαι σύντομα”.

Όσον αφορά το οδικό δίκτυο της Ελλάδας, αλλά και της Πρέβεζας ο πρόεδρος του Club είπε: ”Τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο δεν είναι τόσο σοβαρά, ωστόσο χρειάζονται βελτιώσεις, το δίκτυο της Πρέβεζας είναι αρκετά καλό”.

Την Κυριακή στις 10 το πρωΐ τα μέλη του Club θα βρεθούν στο γραφικό κέντρο της Πρέβεζας όπου θα παρατάξουν τα αυτοκίνητα τους μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο για φωτογράφιση και περίπατο στην πόλη, εκεί όπου θα συναντήσουν τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο.

Στην συνέχεια θα γευματίσουν το μεσημέρι στο ρεστοράν ΑΛΑΤΙ, ενώ αμέσως μετά θα ξεκινήσουν για την επιστροφή τους στην Αθήνα.

Προηγούμενο Άρθρο

Κορονοϊός: 1.505 νέα κρούσματα, 37 θάνατοι και 586 διασωληνωμένοι – 5 Π.Ε Πρέβεζας, 25 Π.Ε Ιωαννίνων, 1 Π.Ε Άρτας και 3 Π.Ε Θεσπρωτίας

Επόμενο Άρθρο

Οι επαγγελματίες στις σκαλωσιές έχουν όνομα… Πάντας – Κωτσαντής στην Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...