Κυριακή, 5 Μαΐου 2024, 5:12

Master Taekwon-Do η Γρηγορία Κατσαούνου έχοντας φτάσει τα 7 Dan

Για την Γρηγορία Κατσαούνου ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής, μια καθημερινότητα, πόσο μάλλον όταν έχει φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο στο άθλημα του Taekwon-do και σήμερα να κατέχει τον τίτλο και τον βαθμό του Master στο 7o Dan.
Η Γρηγορία είναι χρόνια μέλος της ισχυρής ομάδας του Ευκλέα Πρέβεζας, ενώ ήδη έλαβε και την προαγωγή της σε διεθνή εκπαιδευτή.
Στόχος της Γρηγορίας είναι να συνεχίσει να προσφέρει στον χώρο του αθλητισμού και να μεταφέρει τις γνώσεις της σε νέες αθλήτριες και αθλητές που θέλουν να ενταχθούν και να ασχοληθούν με το Taekwon-do.
Μάλιστα ο υπεύθυνος του ΕΥΚΛΕΑ Πρέβεζας και Master 8 Dan Άγγελος Σολδάτος γράφει στην σελίδα του συλλόγου στο facebook
”Μια ακόμα σπουδαία στιγμή έφτασε για τον Ευκλέα καθώς η ομάδα μας δυναμώνει με την προαγωγή της διεθνή εκπαιδευτή Γρηγορίας Κατσαούνου, στο 7ο Dan, στον βαθμό του Master! Μια καταξιωμένη εκπαιδευτής που σίγουρα όπως και οι υπόλοιποι Master της ομάδας μας έχει πολλά να προσφέρει στον χώρο του Taekwon-Do με τον καινούργιο της τίτλο. Μια βαθμίδα που όσοι καταφέρνουν να φτάσουν αποδεικνύουν πραγματικά ότι το Taekwon-Do είναι τρόπος ζωής και όχι απλά ένα άθλημα!!
Συγχαρητήρια Master Κατσαούνου Γρηγορία!!!”
Προηγούμενο Άρθρο

Εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2023: Ανακοίνωση – Πρόσκληση

Επόμενο Άρθρο

Εκλογές Περιφέρεια: Με τον Αλέξανδρο Καχριμάνη και ο Τάκης Παππάς

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...