Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, 16:20

ENΩΣHΣ YΠAΛΛHΛΩN ΠYPOΣBEΣTIKOY ΣΩMATOΣ ΠEPIΦEPEIAΣ HΠEIPOY: Αποδυναμώνονται οι υπηρεσίες της Ηπείρου

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις δυνάμεις που έχει στείλει η Περιφέρεια Ηπείρου, έπειτα από εντολές του Αρχηγείου, σε πυρκαγιές της Κορίνθου και του Πύργου Ηλείας και την αποδυνάμωση που υφίσταται η Περιφέρεια Ηπείρου από οχήματα αλλά κυρίως από συναδέλφους που είτε βρίσκονται στην πυρκαγιά είτε είναι στο δρόμο για αλλαγή.

Αυτή την στιγμή στην πυρκαγιά στην Κόρινθο υπάρχουν 10 οχήματα με 40 άτομα πλήρωμα, στην πυρκαγιά στον Πύργο υπάρχουν 5 οχήματα με 10 άτομα και στην Πάτρα είναι 15 άτομα πεζοπόρο. Αύριο το πρωί που θα ξεκινήσουν οι αλλαγές θα είναι στο δρόμο ή σε πυρκαγιές πάνω από 20 οχήματα μαζί με τα βοηθητικά και πάνω από 130 άτομα, αν βάλουμε και αυτούς που είναι σε επιφυλακή στις Υπηρεσίες.

Οι πυροσβέστες και πυροσβέστριες της Ηπείρου σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγο δεν είναι αντίθετοι στην ενίσχυση άλλων υπηρεσιών για οποιοδήποτε συμβάν και ιδίως για πυρκαγιές σαν αυτές που μαίνονται. Όπου έχουν πάει  προσφέρουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους και είναι πάντα πρόθυμοι.

Παρόλα αυτά θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι όλες αυτές οι μετακινήσεις έχουν αποδυναμώσει κατά πολύ την Περιφέρεια Ηπείρου με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκτελεστεί ο σχεδιασμός σχετικά με την επάνδρωση των περιπολικών με ότι αυτό συνεπάγεται.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΡΑΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

O Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

 

Προηγούμενο Άρθρο

Συνάντηση του Δήμαρχου Πρέβεζας με το Δ.Σ του Συλλόγου ΑμεΑ «Η Ελπίδα»

Επόμενο Άρθρο

ΠΑΣ Πρέβεζα: Ανανέωση συνεργασίας με Καραπιπέρη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...