Έλαμψε διά της απουσίας του ο δήμος Πρέβεζας από 1ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο που διοργάνωσε η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Ημερομηνία:

spot_img

Στην Πρέβεζα διοργανώθηκε το το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο καινοτομίας και ψηφιακών μέσων στην εκπαίδευση με τίτλο ”Ψηφιακά μέσα στη σύγχρονη Εκπαιδευτική πραγματικότητα, Θέσεις, Αντιθέσεις, Προκλήσεις και Προοπτικές” που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Πανεπιστημιούπολης Πρέβεζας από 4 έως και 6 Απριλίου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στην Πρέβεζα να δώσουν το παρών περισσότεροι από 300 καθηγητές όλων των βαθμίδων από Ελληνικά και Ξένα Πανεπιστήμια και Σχολικές μονάδες της χώρας.

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε το γεγονός ότι ο δήμος Πρέβεζας αν και ”συνδιοργανωτής” του συνεδρίου έλαμψε δια της απουσίας του και αρκέστηκε να στείλει απλά έναν χαιρετισμό διά αλληλογραφίας.

Μάλιστα ο δήμος είχε ενημερωθεί έγκαιρα και επίσημα για το θέμα της συνδιοργάνωσης με αίτημα που κατατέθηκε στα μέσα του Δεκεμβρίου στο αρμόδιο γραφείου αντιδημάρχου υπεύθυνο σε θέματα Παιδείας, ο οποίος αφού άφησε να περάσουν 4 μήνες, λίγο πριν την έναρξη του συνεδρίου απάντησε ”αρνητικά” με τον δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο να βγάζει ‘βάζει” πλάτες και να καλύπτει ένα γεύμα προς τους επίσημους καλεσμένους του συνεδρίου.

Ο λόγος που οδήγησαν τον δήμο και πιο συγκεκριμένα να δηλώσει αδυναμία να στηρίξει ένα τέτοιο συνέδριο άγνωστο και καλό θα ήταν να δοθεί μια επίσημη απάντηση από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο τις επόμενες ημέρες.

Ίσως το συνέδριο να θεωρήθηκε ότι δεν προσφέρει τουριστικά στον δήμο και στους επαγγελματίες της πόλης και οι 300 και πλέον καλεσμένοι-ομιλητές δεν έδωσαν τον οβολό τους στις επιχειρήσεις για 3 και πλέον ημέρες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

12α «Εν Νικοπόλει Άκτια»: Διήμερο αθλητικών εκδηλώσεων στην Πρέβεζα στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου

Η Πρέβεζα υποδέχεται τα 12α «Εν Νικοπόλει Άκτια», την...

Σταύρος Βλάχος: «Η τέχνη οφείλει να είναι ελεύθερη» – Αποχώρησε από την έκθεση στην Πινακοθήκη «Γιάννης Μόραλης»

Στην Δημοτική Πινακοθήκη «Γιάννης Μόραλης» πραγματοποιείται έκθεση Εικαστικών Τεχνών...

Εγγραφές στη ΣΑΕΚ Πρέβεζας για το εκπαιδευτικό έτος 2026-2027

Ξεκινούν οι εγγραφές στις Δημόσιες Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης...

6ος Αγώνας Θεσπρωτικού: «Τρέχουμε για το Οικοτροφείο Ντουραχάνης Ιωαννίνων»

Μια ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση με κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα...