Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 1:11

Cosmote: Αναβαθμίσεις internet χωρίς αποτέλεσμα στην Πρέβεζα

Την τελευταία εβδομάδα η Cosmote στην πόλη της Πρέβεζας, έχει ξεκινήσει την αναβάθμιση των γραμμών internet, στους πελάτες της, χωρίς ωστόσο να υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα στην πλειοψηφία αυτών.

Η Cosmote προσπάθησε να αναβαθμίσει χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση των πελατών της, τις γραμμές internet, δηλαδή από 24mbps σε 50mbps, από 50mbps σε 100mbps και από 100mbps σε 200mbps.

Ωστόσο μέχρι στιγμής το εγχείρημα αυτό δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί στην πλειοψηφία των πελατών της, αφού δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές για να το υποστηρίξουν.

Έτσι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι πελάτες της Cosmote να διαπιστώνουν πολλές διακοπές στο δίκτυο, αφού το σήμα υπέστη πολλές διαφοροποιήσεις, δείχνοντας στις μετρήσεις την υποβάθμιση του σήματος ακόμη και από τα αρχικά συμβόλαια τα οποία είχαν.

Το τηλεφωνικό κέντρο της Cosmote (13788), δέχθηκε πολλές κλήσεις για παράπονα για την υποβάθμιση και όχι αναβάθμιση του σήματος με αποτέλεσμα η εταιρία να αναγκαστεί να επιστρέψει την πλειοψηφία των πελατών της στα αρχικά πακέτα σύνδεσης.

Ένα όμως επίσης τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει στην πόλη της Πρέβεζας κυρίως είναι το κακό σήμα, ακόμη και στην γραμμή κινητής τηλεφωνίας και αυτό λόγω ότι στην πόλη δεν υπάρχουν κεραίες κινητής τηλεφωνίας, οι οποίες θα μπορούσαν να ενισχύσουν το σήμα.

Έτσι το σήμα κινητής αναγκάζεται να ενισχύεται από κεραίες που υπάρχουν εκτός Πρέβεζας κάτι που σημαίνει αυτομάτως χαμηλής ποιότητας παροχές.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Άρτα: Πυροβόλησε 2 φορές τη σύζυγό του και αφού αστόχησε σκότωσε τον πεθερό

Επόμενο Άρθρο

Απόλλων Πάργας: Κυκλοφόρησε η φανέλα της Γ’ Εθνικής με φόντο το νησάκι της Παναγίας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...