Caravan Tours – 4ημερο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη – Κάντε εγκαίρως την κράτησή σας

Ημερομηνία:

Ύστερα από μεγάλη συμμετοχή, επιτυχία και ζήτηση αποφασίσαμε να επαναλάβουμε την εκδρομή μας στην Πόλη!

Ένα τετραήμερο γεμάτο από εικόνες, μυρωδιές και γεύσεις στην καλύτερη τιμή που υπάρχει, στα 290€. Περιλαμβάνει ξενοδοχείο 4 αστέρων στο κέντρο της πόλης με πισίνα και χαμάμ, μετακινήσεις με το λεωφορείο και επαγγελματία οδηγό, πιστοποιημένη ξεναγό και tour leader.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: 

Κωνσταντινούπολη

Η πόλη των 2 ηπείρων

Διάρκεια 4 ημέρες.

Αναχώρηση: 24/11/2023

Επιστροφή: 27/11/2023

Συμμετοχή 290€/άτομο.

1η μέρα:

ΠΡΕΒΕΖΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 24/11

Αναχώρηση νωρίς το πρωί και ραντεβού έξω από τα Ιωάννινα με το υπόλοιπο γκρουπ. Δια μέσου Εγνατίας οδού, Γρεβενών, Αλεξανδρούπολης φθάνουμε στα σύνορα των Κήπων. Έλεγχος διαβατηρίων/ταυτοτήτων, χρόνος ελεύθερος στα αφορολόγητα. Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη το απόγευμα. Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας και πάμε να γνωρίσουμε την Πόλη. Πλατεία Ταξίμ και βόλτα στη μεγάλη Λεωφόρο του Πέρα (Istiklal Caddesi) για θαυμάσουμε τα αριστοκρατικά κτίσματα της παλιάς ακμάζουσας Ελληνικής κοινότητας της Πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η μέρα 25/11:

Πρωινό και ξενάγηση στο παλάτι Ντολμά Μπαχτσέ, κατοικία των Σουλτάνων.Επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι αλλά και τη Μεγάλη του Γένους Σχολή. Ελεύθερος χρόνος να περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια του Μπάλατ για ένα ζεστό τσάι. Συνεχίζουμε για την Παναγιά την Μπαλουκλιώτισσα και την Παναγία των Βλαχερνών. Επόμενος σταθμός μας η γεμάτη από υπέροχες μυρωδιές μπαχαρικών, Αιγυπτιακή αγορά και για όσους επιθυμούν, κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η μέρα 26/11:

Πρωινό και επίσκεψη στην Αγιά Σοφιά και στον βυζαντινό ιππόδρομο ή αλλιώς πλατεία Σουλτάν Αχμέτ που βρίσκεται μπροστά από το Μπλε Τζαμί. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο Βυζαντινό υδραγωγείο. Τελικός μας προορισμός το Καπαλί Τσαρσί, μια από τις μεγαλύτερες και παλιότερες κλειστές αγορές. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ -ΠΡΕΒΕΖΑ 27/11

Πρωινό και στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ αργά το απόγευμα φθάνουμε στην Πρέβεζα.

Στην τιμή περιλαμβάνεται:

* Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας

* Τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε 4**** ξενοδοχείο στην Κωνσταντινούπολη

* Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο

* Τις ξεναγήσεις – περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα

* Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής

* Ασφάλεια Αστικής ευθύνης

* Φ.Π.Α.

Πληροφορίες στο γραφείο μας στο 2682029919 αλλά και με μήνυμα στη σελίδα μας.

Facebook: Caravan Tours

Instagram: Caravan Tours

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η TEFAS GROUP προσφέρει απινιδωτή στο 2ο Γυμνάσιο Πρέβεζας, στηρίζοντας την πρόληψη και την προστασία της ανθρώπινης ζωής

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς, πραγματοποιήθηκε σήμερα...

Θανάσης Καββαδάς: 200.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών για την αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου Λευκάδας

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δόξας Λευκάδας, Ανδρέα...

Πρέβεζα: Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Δοξολογία για την επέτειο της Απελευθέρωσης στις 21 Οκτωβρίου

Με θρησκευτική κατάνυξη θα τιμηθεί η επέτειος της Απελευθέρωσης...