Στις εγκαταστάσεις του Bowling Πρέβεζας, η σημερινή ημέρα ήταν γιορτινή, αφού εκτός από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ανακοινώθηκε στους φίλους του Bowling, ότι οι εγκαταστάσεις στην περιοχή του Υδραγωγείου πήραν και επίσημα την άδεια διεξαγωγής αγώνων Δυτικής Ελλάδας.
Την ανακοίνωση την έκανε ο ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων και προπονητής εθνικών ομάδων Νίκος Μπούφεσης, ο οποίος όπως δήλωσε στο onprevezanews.gr, πολύ σύντονα θα διεξαχθούν και οι πρώτες αγώνες, οι οποίοι θα φιλοξενήσουν αθλητές από πολλές περιοχές της Ελλάδος.
Ο σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος Πρέβεζας απαριθμεί ήδη 15 εγγεγραμμένους αθλητές, οι οποίοι υπό την καθοδήγηση του Νίκου Μπούφεση, μπορούν να λάβουν μέρος σε αγώνες και πρωταθλήματα ανά την Ελλάδα.
Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram