Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 18:34

Baby College & Baby College Academy έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους εργαζόμενους των Βρεφονηπιακών Σταθμών και του Νηπιαγωγείου Baby College & Baby College Academy, την Παρασκευή 28/1!

Με το έναυσμα της νέας χρονιάς και σηματοδοτώντας την δυναμική παρουσία στον τομέα της προσχολικής εκπαίδευσης για την πόλη της Πρέβεζας, οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης υποδέχθηκαν τους 20 και πλέον εργαζόμενους τους στο εστιατόριο ambassador όπου απόλαυσαν ένα πλούσιο δείπνο, σε κλίμα χαράς και διασκέδασης.

Κατά την κοπή της πίτας οι ιδιοκτήτες ευχαρίστησαν τους εργαζόμενους για την μέχρι σήμερα προσφορά τους στην επιχείρηση, αναφέρθηκαν στα μελλοντικά σχέδια τους και έδωσαν σαφές το μήνυμα της αμοιβαίας συνεργασίας!

Στην συνέχεια αντάλλαξαν ευχές για την νέα χρονιά και ακολούθησε κλήρωση με πλούσια δώρα τα οποία πρόσφεραν οι επιχειρήσεις στους εργαζόμενους της!

Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί Baby College & Baby College Academy εύχονται σε όλους ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό 2022 και δεσμεύονται για ακόμη καλύτερη ποιότητα στις υπηρεσίες που προσφέρουν με αγάπη προς τις οικογένειες και τα παιδιά της πόλης μας.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Συνεχίζει με νίκη ο ΠΑΣ στο πρωτάθλημα

Επόμενο Άρθρο

Απάντηση Νίκου Γεωργάκου στον Τάσο Αμάραντο για το Λιμενικό Ταμείο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...