Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 17:49

Australian Open: Το πρωί της Τετάρτης στη μάχη του 2ου γύρου η Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ θα μπει στη μάχη του 2ου προκριματικού γύρου του Australian Open το πρωί της Τετάρτης, στη δύσκολη αποστολή της απέναντι στην Olga Danilovic.

Μετά την εντυπωσιακή νίκη της στην πρεμιέρα της στα προκριματικά του Australian Open, όπου συνέτριψε με 6-1, 6-0 τη Νο.10 του ταμπλό, Reka Luca Jani, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ θα έχει τη δεύτερη αποστολή της στα γήπεδα της Μελβούρνης, το πρωί της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσει την πολύ ταλαντούχα Olga Danilovic, γύρω στις 6 με 7 το πρωί ώρα Ελλάδας, στο Court 6 του Melbourne Park. Θα είναι ο 4ος αγώνας κατά σειρά στο συγκεκριμένο γήπεδο (ο πρώτος θα ξεκινήσει στη 01:00), επομένως αν καθυστερήσουν να ολοκληρωθούν οι πρώτοι τρεις αγώνες, θα ξεκινήσει αργότερα ο αγώνας της Παπαμιχαήλ.

Σε περίπτωση που η 29χρονη Ελληνίδα πάρει τη νίκη, θα προκριθεί για 1η φορά στην καριέρα της σε 3ο προκριματικό γύρο Grand Slam διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη μια εκ των Clara Burel και Carol Zhao, για μια θέση στο κυρίως ταμπλό του αυστραλιανού Grand Slam.

Πηγή: tennisnews.gr

Προηγούμενο Άρθρο

ΥΠΕΣ: Φέρνει τροπολογία για τη συμμόρφωση των ΟΤΑ στην απόφαση του ΣτΕ

Επόμενο Άρθρο

Άλλο ένα βήμα από τον Δήμο Πάργας για την προστασία του περιβάλλοντος

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...